- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
berbat bir server kurt çalışmıyor sonra bazen karakterler girmiyor geceleri server kapalı benim kasabileceğim tek zaman gece onda da kasamıyorum.
- Konular
- 89
- Reaksiyon Skoru
- 18
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 120
- MmoLira
- 26
- DevLira
- 0
Arkadaşlar Hiçç Boşuna Yuklemeyın Oyunda 0 Lag Ama Gmler Cok Sorumsuz Oyun 1 Saat Acıksa Kesın 5 Saat Kapalı oLuyor Dun Geceden Berı Sw Kapalı Sabah Bı 1 Saat Acıldı Gm Aksam Saat 8 e Kadar Swyı Acmadı Saat 9 u buLmadan Kapandı Halada Kapalı Charactec Kısmından Sonrası Gelmyor Admın Oyunla Hıc Ilgılenmıyor Oyunda Aşırı Derecedede Bug Var Ve Gm Hala Cozecek Bana Bı Ton Laf Ettı Sw cok ıyı Sw Super 0 Lag 7/24 Acık Ama Goruldugu Gıbı Bosuna Indırmeyn Oyunu Lanet oLsun Boyle Gmlere Lanet oLsun Oyle Oyuna
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
Server çok hoş çok güzel ama GM biraz daha sık ilgilensen 2-3 gündür oynuyorum swyi ama son 2 gündür bazı gerizekalılar hotan da köpek çıkartıyo oyun buga giriyo dayanılmaz bi lag giriyo oyuna bi res atmıyon GM alacağpın olsun biraz ilgilen plss
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)