kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Çocuklarla Uğraşılmaz...VuRuCuTiM007

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Entryca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Zaten ss belli ediorr dio :))))))) orda ss olan bana tek bi lafı söle yigenim yazma dıok sana ss dion yürü git diok ss dion yol al diok ss dion sana slm verenede sen ss dionmu .DDDD

1.si türkçeyi katlettiğin için sağol.2.si kanıtın varmı öyle bir şey dediğime dair? kendi yazdıklarını al oku .ben sana pm atmıyorum sen ne yüzsün adamsın diye kendin yazıyorsun.bb yigenim bb diyorsun (ben daha tek kelıme etmiyorum cevap yazmıyorum)ne yüzsün adamsın diyorsun.kendin zorla yaz diyorsun.daha fazla cevap yazıpta kendini rezil etme!

CahiL iLe konuşMa , aLim kişi iLe Kavga Et demişLer. CahiLe 1000 söz Etsen aLime anLatacağın 1 keLimenin anLamının yerini tutmaz. HeLyum doLu BaLon gibi şişenLer Zamanı geLdiğinde ''her Zaman olduğu gibi'' sönerLer. Muhatap oLmamak Lazım :) KaaLe aLmamak Lazım. Taş yerinde ağırdır. '''' Ağır taş yerinde kaLır Hafif Taşı yeL aLıR '''' anLayana sivrisinek Saz anLamayan sahurDa davuLcuyLa uyanır zaten :D :D :l03::l03::l03:

Edebiyat Hocasını çok güzeL yad EderLer arkadaşımızın :l03::l03: İlkokulda Türkçe Dersi kaçtı çok merak ediyorum :m08::m08::m08::m08::m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri