TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

nerde bu 50 kişi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan f29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 322

f29

Level 2
Üye
Konular
6
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 7 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
30
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

herkes server bekliyor sanırım ama bir kişide demiyorki şu server on ona girin oynayalım yada ben kuruyım demiyor hamachi ağlarının çoğu açık ama serverlar of bu sizin canınızın istediği gibi insanları bekleticeğiniz anlamına da gelmiyor ha tabi siz server açanlar isteyen girsin itemeyen girmesin diye bir kaideniz var ortada. Lakin insanlar açık olan serverlarda bile 5 ile 10 dakkada bir off line olan sro vahsetinden payını alırken , halen ipi elinde sallaya sallaya dolaşan ve kafasına göre server açıp kapıyan zeka abideleride yok değil.
Bu kadar insan sanırım 50 kişiden fazlayızdır biri adam gibi bir server açsa bizde oynasak sonra server oturunca cüzzi miktarlarda silk satsa ama abartmadan oda kazansa bizde oyunumuzu oynasak ne güzel olucak değilmi.
Ha beğenmeyen orjinal silkroad oyna diyebilir ama 3 senelik bir sro geçmişinden private server oynamak hakkımızdır diye düşünüyorum .

Saygılar.

Ben de katılıyorum. İyi potansiyel var sitede. Adam akıllı olmak şartıyla biri veya birileri birleşip yapsınlar.

beyler aradiginiz sw yi ben kurucamda 12 dg itemler icin kodlar yok malesef 12 dg kod programini bilen varmi ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri