Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar. Ben Uzun Zamandır Metin2 Oynarım Ama Daha Önce Bi kaçkez Hamachili server kurmaya kalkıştım Ondan başka tecrübem Yok.
Şimdi Elime Birazcık para geçti çalışarak biriktirdim ve metin2 private server kurmaya kara verdim ama ne haller ile biriktirdim bu parayı boşa gitmesini istemiyorum. İlk tecrübem olucak daha önceden hiç bi tecrübem yok
Bu yüzden Bilteksis isimli hosting şirketinden alıcam.Server hakkında pek birşey bilmem söylediğim gibi ilk olacak paramında boşa gitmesini istemiyorum.Fiyatları cazip geldi paramda ona yeterli.Bilteksis' e güvenebilirmiyim ? Dolandırıcılık gibi birşey yapmazlar değilmi ?
Ve serverden anlayan arkadaşlarım varsa özel mesaj atarsanız birazcık yardımcı olursanız çok sevinirim.
Lütfen yardım edin güvenebilirim değilmi server hakkında herşeyi anlatabilirler ?
Esenle Kalın..:l04:
Şimdi Elime Birazcık para geçti çalışarak biriktirdim ve metin2 private server kurmaya kara verdim ama ne haller ile biriktirdim bu parayı boşa gitmesini istemiyorum. İlk tecrübem olucak daha önceden hiç bi tecrübem yok
Bu yüzden Bilteksis isimli hosting şirketinden alıcam.Server hakkında pek birşey bilmem söylediğim gibi ilk olacak paramında boşa gitmesini istemiyorum.Fiyatları cazip geldi paramda ona yeterli.Bilteksis' e güvenebilirmiyim ? Dolandırıcılık gibi birşey yapmazlar değilmi ?
Ve serverden anlayan arkadaşlarım varsa özel mesaj atarsanız birazcık yardımcı olursanız çok sevinirim. Lütfen yardım edin güvenebilirim değilmi server hakkında herşeyi anlatabilirler ?
Esenle Kalın..:l04:
Bilteksis sunucu açısından bence çok güzel bir şirket lag dc ve herhangi sorunlar 0 denecek kadar az.
ama tabi sizinde server eklentileri üzerine çalısmanız lazım eklenti değiştirmeniz lazım bazı bilteksis reklamlarını kaldırmanız lazım.
server kurmadan %60 anlıyorsanız. bilteksisten alabilirsiniz..
ben şuan ordayım ve memnunum
ama .org uzantılı sitemi 1 haftadır olusan sorun nedeniyle açmadılar
ama metin2 vds'yi 1 gün içerisinde acıyorlar.
ama tabi sizinde server eklentileri üzerine çalısmanız lazım eklenti değiştirmeniz lazım bazı bilteksis reklamlarını kaldırmanız lazım.
server kurmadan %60 anlıyorsanız. bilteksisten alabilirsiniz..
ben şuan ordayım ve memnunum
ama .org uzantılı sitemi 1 haftadır olusan sorun nedeniyle açmadılar

ama metin2 vds'yi 1 gün içerisinde acıyorlar.
Everest bilişim sales@everestbilisim.net | destek@everestbilisim.net ekle yardımcı olurlar.