kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

YetkiLiLere SesLeniyorum!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burkiakki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 527

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Sayın Yetkililer:
- Artık Şu Sw'yi Ya adam gibi AÇın Yada Tam kapatın!
- Diyelim Kapamıycaksınız o Zaman;
1- Bir Pack gelecekse Bizi Önceden Doğru bilgilendirin.
2- Saat 15.00 Da açılcak dediniz Gece açıLdı =)
3- Bir YeniLik gelioR 3 Şey gidior :D

AÇILCAKSA Bİ KAPANIP Bİ AÇILMASIN YADA BIZE TAM BİLGİYİ VERİN ARDINDAN BIZ YİNE BEKLERİZ.

Milletin İtemleri KayboLuyor. O kadar emek veryorlar Çarları Sıfırlanıyor..!! Bunada bir Çare buLunması gerek.

NOT: 10.000 Kişi Burda Sizi Beklemek zorunda değil. Ya Bi Bilgilendirseniz 3 Günde bekleriz. Ama hiçbir şey yok. Site açık. Oyun Açılıp kaapanıyoR.
Buz Zindanında Kaç Kişi KaLdı!!

Gereğini Arz ederiz.

Sitem edecekseniz oyunu oynamayın o zaman kardeşim aksaklıkların çıkması onların hatası mı??

Şu Beğenmiyorsanız Oynamayın Kardeşim Zihniyetinden kurtulun bir an önce. İnsaf, Doğru Düzgün Çalıştığını Görmedim Ben Bu Serverin Bir Haftadır.

Eleştiriye Gelin Biraz. Kendinizi Her Daim Haklı Görmeyin, Kraldan Çok Kralcı Olmayın.

Şu Beğenmiyorsanız Oynamayın Kardeşim Zihniyetinden kurtulun bir an önce. İnsaf, Doğru Düzgün Çalıştığını Görmedim Ben Bu Serverin Bir Haftadır.

Eleştiriye Gelin Biraz. Kendinizi Her Daim Haklı Görmeyin, Kraldan Çok Kralcı Olmayın.

Aynen Elestiriye gelin. Bu Oyuna Büssürü para yatıran var onların hali ne olucak ??

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri