noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
numan187 1
numan187
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

WolfTeam Envanter Speed Hack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kokoko123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 900
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar merhaba son günlerde çoğu kişi de olan speed ve envanter hacki sizler için yanında da kernel koyarak upload ettim şimdi size linkleri vericem girin rahat rahat hilenizi yapın fakat speed hackde 5 ya da 6 yazmayın oraya çok hızlı oluyor çok çabuk düşüyorsunuz :) 3-5 lerde takılın şimdi ilk olarak anlatayım speed hacktan başlayayım

1.Winrara dosyaları buraya çıkart diyin

2.WolfTeam'ı açıp kamp seçiminde aşağı indirin

3. kerneli açın kernelde ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuzdur wolfteamı seçin wolfteam.bin de ınject new library diyip bizim verdiğimiz dosyalardan speed hack istiyorsanız speed hackin içindeki dosyayı seçin ve tamam diyin 1 kutucuk gelicek orda 1 yazıyo onu ister 3 ister 4 ister 5 ister 6 yapın ama tavsiyem 4,5 4 de olabilir size kalmış. PCHACK butonuna tıklayıp oyuna geri dönün ve hileniz çalışıyor çalışmama ihtimali %0.1 fakat antivirüsünüzü devre dışı bırakın yoksa siler ben kullanıyorum etkin olduğu zaman siliyor hileyi ben yapmadım (vay çakaal bizi yio) gibi laflar yazmayın.

4.envanter hack istiyorsanız envanter hack dosyasının içnidekini seçin ve küçük silah resmi gelicek o geldiğinde kerneli kapatın wolf aşağıda olduğu için hemen wolfu açın silahlara gelin elwrici altın c-95 altın ji89 altın... gibi silahlar olucak ve girin oynayın bu kadar basit .)

Link. .
Teşekkür veya + rep ikisinden birini yapabilirsiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri