- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaslar dünyada cig gibi buyuyen lockerz cilginligina sizde katilin sistemin kisaca ozeti herkes günlük giris yapiyor 2 ptz (sitenin kendi $ niteligi tasiyan puanlari) hergun anketlere katilarak +2ptz daha ve her arkadas eklemede +ptz(ilk 20 de ole daha sonra 4 ptz ) bu ptz leri biriktirerek sitenin her ay 1 kere yaptigi alisverislerden yararlanabilirsiniz simdilik kayitlar sadece davet sistemi ile oluyor katilmak isteyenler bana pm(ozel mesaj) olarak msn lerini atsin ben size davet atarim...
eger para kazanmak bu kadar kolay deigl inanmiyorum diyorsaniz bir daha düsünün sizin gibi binlerce insan siteye giris yapiyor anketlere etkinliklere katiliyor ve bunu hergün yapiyor bu siteye baya para kazandirir ve sonradan inanmayip ta birakanlar yine olabiliyor ve onlarin puanlari sitede kaliyor ve buda yine beles para demek hala inanmiyorum diyorsaniz video paylasim sitelerine aratin hediyelerini almis insanlar %100 cikacaktir karsiniza bunlar hep bazi kanitlar
eger para kazanmak bu kadar kolay deigl inanmiyorum diyorsaniz bir daha düsünün sizin gibi binlerce insan siteye giris yapiyor anketlere etkinliklere katiliyor ve bunu hergün yapiyor bu siteye baya para kazandirir ve sonradan inanmayip ta birakanlar yine olabiliyor ve onlarin puanlari sitede kaliyor ve buda yine beles para demek hala inanmiyorum diyorsaniz video paylasim sitelerine aratin hediyelerini almis insanlar %100 cikacaktir karsiniza bunlar hep bazi kanitlar