kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Wolfteam Envanter hack Gel İndir Oyna 30.07.2011

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RafaelAKAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Wolfteamda Sizce S2 de en iyi hangi kurt oynanır

• Güç

• Hayalet

• Gardiyan

• Zeki

• Vahşi

• Deli

• Hayalet 2

• Buz

• insan oynarım :D

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar ben foruma yeni kaydoldum neyse lafı uzatmadan konuya geçiyorum wolfteam
envanter hack size xp de çalışma garantisi veriyorum ama windows 7 de 64 bitse çalıyor ama siz yinede bi deneyin 32 bittede çalıştıranlar var işte linkimimz

şimdi nasıl yapacağınızı anlatacağım
1.rar dosyasındakileri biyere çıkarın (bulabileceğiniz biyer olsun masaüstü fln ama mutala çıkarın)
2.wolfteama girin kamp seçme yerinde alta alın (sakın kamp seçmeyin yoksa hile çalışmaz)
3.sonra indirdiğiniz dosyanın içinden kernel diye bi dosya var ona girin içinde adam resmi olan kernel detective diye bi dosya var ona tıkllayın
4.sonra ordan wolfteam.bini bulun çift tıklayın sonra yukardan libraries e tıklayın ordanda wolfteam.bini bulun sağ tıklayın intej new library tıklayın indirdiğiniz dosyanı içindeki fultranier.dll ye seçin aç deyin bir şeyler çıkcak hiç birşey demeyin oyuna girin ve silahların tadını çıkarın(direk wolfteam.bin diye yazmıyor yazıların sonlarına bakın)

alıntı değildir

emeğe saygı

yorumları bekliyorum

emeğe saygı;)

alıntı değildir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri