Bildiğim kadarıyla "e-posta adresi unutma ve depo şifresi isteme " üzernde çalışılıyor. Yakında bunlarda eklenir.
Hesap devretme olayına gelince; tamamen güven meselesi derim.
Bildiğim kadarıyla "e-posta adresi unutma ve depo şifresi isteme " üzernde çalışılıyor. Yakında bunlarda eklenir.
Aslında e-posta adresine onaylanması icin bir link verilse , foruma konu acıp ''depo şifremi unuttum , hesabımın şifresini unuttum , e-posta adresimi unuttum '' diyen kisilere daha önceden linkle e-posta adresinizi aktive ettiginizi söyleyebilir , sorumlulugun kendisine ait oldugunu aktarabiliriz.
Hesap devretme konusu güven meselesi olmamalı . Kanaatimce bir tane özel ticket görevlisi alsınlar . O kişi sadece hesap devretme işleri ile ugraşsın . İki tarafta ticket atıp onayladıgını belirtsin . Herşey usulüyle , uygun bir şekilde halledilsin . Kurallar bozulursa gereken ceza işlemi verilir . Ben öneriyi ortaya attım . Ayrıcalıklarına adminlerimiz karar verir zaten
Birde şu acıdan bakalım ! Çarı devretme hakkına herkes sahiptir fakat çarın egerkı ıslemıs oldugu suc vs varsa ben bunu ustlernmıyrum tarzı muhabbete ımkansız...
kaldıkı suc ısleyen sahıs aradan kısa sure sonra carımı devrettım vs vs tarzı seyler dedgınde ortada daha buyuk sorunlar cıkar ..
Dipnot: Carın sahbı degıl carın ıslemıs oldugu suclar baz alınır
Konu kapanmıstır ...
kaldıkı suc ısleyen sahıs aradan kısa sure sonra carımı devrettım vs vs tarzı seyler dedgınde ortada daha buyuk sorunlar cıkar ..
Dipnot: Carın sahbı degıl carın ıslemıs oldugu suclar baz alınır
Konu kapanmıstır ...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)