Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

www.uzayogame.tk Gelin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darkhunt34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 596

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

NOT:F5 BUGU KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE YOK

OYUNUN DAHA EĞLENCELİ OLMASI İCİN OYUNA DİREK
Metal madeni:9
krıstal madeni:9
deuterium sentez:6
solar:11
tersane:10
rabot:10
nanit:1
bilimsel arastırma 8 olarak baslıorsunuz

Bu uylulama oyuna 31Tmemmuz gunu eklenmistir herkeze iyi oyunlar

ARKADASLARINIZI DAVET EDERK DAVET EDEREK BİZDEN 10K KARANLIK MADDE KAZANIN

ACILDIK HERKEZİ BEKLERİZ REKABETİNİZ BOL OLSUN

28 TEMMUZ 2011 UZAYOGAME 17.00 da acılıoruz

1.8 scriptinde f5 bugu yapabilenler varmıs (acıkcası ben beceremedim ama gendede önlem icin f5 e basınca siteden otomatikmen uye cıkısı yapıorsunuz yani siteden atılıorsunuz ve bastan giris yapıorsunuz::::::

ORTA HIZDA BİR OYUN OLUCAK COK ABARTILI OLUNCA BİLİORSUNUZKİ CIVKI CIKIOR OYUNUN

OYUNUN EĞLENCELİ OLMASI ACISINDAN İLK BASTA UYELERE BİR MİKTAR KARANLIK MADDE HEDİYEDE ETMEYİ İHMAL ETMİCEZ

orta hızda bir oyun acıcaz

sw saat 21 temmuzda acılacaktır
Suan icin ön-kayıta site acıktır yani simdi kayıt yaptırıp o tarihte site acıldığında direk giris yapabilirsiniz

MSN ADRESİMİ: uzayogame@hotmail.com adresimizi ekleyiniz sw acarken

SW DA EKLENTİLER
Simülatör: Gelişmiş simülatör casus raporlarına entegre edilmiştir. Tek tıkla simülasyon yapın.
Piyango: Çekilişlere katılabilir, karanlık madde kazanabilirsiniz.
Level Atlama: Puanınız yükseldikçe Levelinizi arttırıp karanlık madde kazanabilirsiniz.
Hızlı Tersane: Burada tüm gemileri anında filonuza katabilirsiniz.
Bonus Tersanesi: Buradan gezegeninize anında ay ekleyebilir, toplu savunma, maden, araştırma paketleri alabilir rakiplerinize fark atabilirsiniz.
Hurdalık: Burada kullanmadığınız fazlalık olan gemilerinizi madene çevirebilirsiniz.
Görevler: Değişik görevleri tamamladığınızda karanlık madde kazanabilme imkanı.
Banka: Artık siz oyunda yokken madenleriniz güven altında.
Tüccar: Burada elinizdeki çok olan madeni takas edip ihtiyacınız olanı alabilir, kaynaklarınızı daha düzenli ve faydalı bir şekilde kullanabilirsiniz.
Gezegen Işınlama: Düşmanlarınız tüm gezegenlerinizin yerlerini tespit mi etti. Hiç sorun değil gezegen ışınlamayı kullanarak koordinatlarınızı değiştirebilirsiniz.
Karanlık Madde Sıçratma: Arkadaşınızın başı dertte, Hemen ona karanlık madde yollayıp kurtarın. Kahraman olun.
Sohbet odasında:KAPATTIM BEN DAHA ONCE OYNADIGIM BİR SİTEDE SOHBET ODASINI KULLANARAK BUG YAPIORDUM BUNU ÖNLEMEK AMACIYLA KENDİ SİTEMDEN KALDIRDIM
Klan Sohbet Odasındaittifak arkadaşlarınızla konuşabilirsiniz.
Tersane üretimlerini iptaletme seçeneği mevcuttur.

NOT tucccara karanlık madde eklendi

OYUNLA İLGİLİ İSTEKLERİNİZ EKLENTİLER HIZ YADA SUAN GENELDE SWLARDA ŞÖLE BİR BUG VAR SİZDEDE VARMI DİE TUM SORUNLARINIZI BURADAN YADA uzayogame@hotmail.com adresinden cevaplayabilirim

NOT:.tk domain adresi almamızın sebebi .com da butun adreslerin kapılmıs olması ve cok sacma isimlerle lerle site acma zorunda kalmamızdır

BAZI KISILERDE 1.8 SCRİPTLERİNDE GEZEGEN MENUSU ACILMAMA SORUNU VARMIS BU SİZİN EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNDEN KAYNAKLANIR SAYFAYI 1 KERE KÜCÜLTÜN GECER(GENELDE CTRL YE BASILI TUTUP EKSİ TUSUNA(-) 1 KERE BASARAK KUCULTEBİLİRSİNİZ

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri