Arkadaşlar Wolfteamde Çok ama çok az kişinin bildiği bir şeyi size anlatmak istiyorum arkadaşlar bazen arkadaşlarınız Pm de bugta kalıyor ve arkadaşınızın nerede olduğunu bulamıyorsunuz bu gn size arkadaşınız bugta kaldığında arkadaşınızı bulabileceğiniz bir yöntem sunuyorum size
Şimdi anlatıyorum arkadaşlar ilk olarak oyunda we ya lobide slah koyarak where Yazın bi boşluk bırakn(/where )sonra bulacağınız kişinin ismini yazınız mesela /where ByPoLsi2 arkadaşınızın nickini tam olarak yazın yani büyük veya küçük harflere dikkat edin Olacağından eminim
+Repimi İsterim:l03:
Şimdi anlatıyorum arkadaşlar ilk olarak oyunda we ya lobide slah koyarak where Yazın bi boşluk bırakn(/where )sonra bulacağınız kişinin ismini yazınız mesela /where ByPoLsi2 arkadaşınızın nickini tam olarak yazın yani büyük veya küçük harflere dikkat edin Olacağından eminim

+Repimi İsterim:l03:
WOLFTEAM YARIŞMASI !! ÖDÜLLÜ
HERGÜN YARISMA YAPILICAKTIR . VE EN SONDA KAZANANA 20 Tane Şans kutusu
Siteyi Veriyorum: www. lockga mes . net << HEPSİNİ BİRLEŞTİRİN !!!!! VE WOLFTEAM KATEGORISINDEN KONUYA GIDIN !!! BU ARADA MOD ALIMLARI DA BASLAMISTIR WT DEN ANLAYAN ADAMLAR ARANIYOR !!''
Siteyi Veriyorum: www. lockga mes . net << HEPSİNİ BİRLEŞTİRİN !!!!! VE WOLFTEAM KATEGORISINDEN KONUYA GIDIN !!! BU ARADA MOD ALIMLARI DA BASLAMISTIR WT DEN ANLAYAN ADAMLAR ARANIYOR !!''
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)