Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sfyt2 yenİ pack (27 ocak 2010)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LordpeacefuL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

LordpeacefuL

Level 4
TM Üye
Konular
51
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

arkadaşlar DX.SFYT2 oynayanlarin bildigi üzere yeni pack geLdi.. siteyede giriLmiyor haLiyle kimse biLmiyor.. ben oyun kurucusuyla konuştum yeni pack'i aLdim... ÖnceLikLe konumu çaLip başka sitede yayinlayanLara hakkimi helal etmem Roll Eyes gözlük Kesinatli orjinal pack'dir... Fakat Türkçe değildir... neyse linke geçelim Smiley

download : SFYT2 27OCAK 2010 YENİ PACK DOWNLOAD >>TIKLA İNSİN<<

Bu verdiğim dosyayi indirin içindekileri Pack'siz metin2 'nin içine atin.. biLiyorum saçma tr'yi nasil çin'ceye cewircez diceksiniz ama boyle oluyor siz dediklerimi takip ederseniz sorun çikmaz... içindekileri attiktan sonra LOG (yani locale honkong) hatasi werir kesinatli.. çünkü TR' olan oyunu ÇİN'ceye cewiriyoruz Smiley o yüzden log hatasi çözümüde bende.. Smiley

LOG hatasi çözümü Download : LOG HATASI ÇÖZÜMÜ >>TİKLA İNSİN<<

RAR ŞİFRE : www.bykus.org

Bunuda alıp 'Metin2 Turkey'in içindeki 'Pack'in içine aticaksiniz.. o zmn hata çözülür.. sonra ' ftljdx' den oyuna girebiLirsiniz... Hata vb. şeyler alanlar konu altina yazsinlar ben yardim ederim..

NOT : KESİNATLİ ÇALİŞİYODUR.. YALAN YANLİŞ BİRŞEY DEĞİLDİR..! ( DENEYİP OYUNA GİRENLER KONU ALTİNA YAZARSA BEN GİRDİM DİE HERKES İNDİRİR)...

ANLATİM VE LOG HATASİ LİNKİ BANA AİTTİR!.. +REP VERİP YADA KONU ALTİNA TEŞEKKÜR EDERSENİZ SEVİNİRİM...

Konu onLine fakat yorum yapan biLe yok.. Bu Linki herkese wermem :(

TeŞekkür ederim Şuan İndiriyorum umarım çalışır. Çarım gitti die üzülüordm . şimdi ise bulduqumdan dolayı çok mutluyum. PayLaşım İcin SaoL ! :D

İndirdim Hata werior ! Hatanın adı " LoadLocaleEror(locale/hongkong/locale_game.txt " yani kısacası log hatası snn dedeğin linkten hata çzümünüde indirdim ama olmadı ne yapmalıyım ?

saol kardeşş emeğine sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri