- Konular
- 51
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
arkadaşlar DX.SFYT2 oynayanlarin bildigi üzere yeni pack geLdi.. siteyede giriLmiyor haLiyle kimse biLmiyor.. ben oyun kurucusuyla konuştum yeni pack'i aLdim... ÖnceLikLe konumu çaLip başka sitede yayinlayanLara hakkimi helal etmem Roll Eyes gözlük Kesinatli orjinal pack'dir... Fakat Türkçe değildir... neyse linke geçelim Smiley
download : SFYT2 27OCAK 2010 YENİ PACK DOWNLOAD >>TIKLA İNSİN<<
Bu verdiğim dosyayi indirin içindekileri Pack'siz metin2 'nin içine atin.. biLiyorum saçma tr'yi nasil çin'ceye cewircez diceksiniz ama boyle oluyor siz dediklerimi takip ederseniz sorun çikmaz... içindekileri attiktan sonra LOG (yani locale honkong) hatasi werir kesinatli.. çünkü TR' olan oyunu ÇİN'ceye cewiriyoruz Smiley o yüzden log hatasi çözümüde bende.. Smiley
LOG hatasi çözümü Download : LOG HATASI ÇÖZÜMÜ >>TİKLA İNSİN<<
RAR ŞİFRE : www.bykus.org
Bunuda alıp 'Metin2 Turkey'in içindeki 'Pack'in içine aticaksiniz.. o zmn hata çözülür.. sonra ' ftljdx' den oyuna girebiLirsiniz... Hata vb. şeyler alanlar konu altina yazsinlar ben yardim ederim..
NOT : KESİNATLİ ÇALİŞİYODUR.. YALAN YANLİŞ BİRŞEY DEĞİLDİR..! ( DENEYİP OYUNA GİRENLER KONU ALTİNA YAZARSA BEN GİRDİM DİE HERKES İNDİRİR)...
ANLATİM VE LOG HATASİ LİNKİ BANA AİTTİR!.. +REP VERİP YADA KONU ALTİNA TEŞEKKÜR EDERSENİZ SEVİNİRİM...
download : SFYT2 27OCAK 2010 YENİ PACK DOWNLOAD >>TIKLA İNSİN<<
Bu verdiğim dosyayi indirin içindekileri Pack'siz metin2 'nin içine atin.. biLiyorum saçma tr'yi nasil çin'ceye cewircez diceksiniz ama boyle oluyor siz dediklerimi takip ederseniz sorun çikmaz... içindekileri attiktan sonra LOG (yani locale honkong) hatasi werir kesinatli.. çünkü TR' olan oyunu ÇİN'ceye cewiriyoruz Smiley o yüzden log hatasi çözümüde bende.. Smiley
LOG hatasi çözümü Download : LOG HATASI ÇÖZÜMÜ >>TİKLA İNSİN<<
RAR ŞİFRE : www.bykus.org
Bunuda alıp 'Metin2 Turkey'in içindeki 'Pack'in içine aticaksiniz.. o zmn hata çözülür.. sonra ' ftljdx' den oyuna girebiLirsiniz... Hata vb. şeyler alanlar konu altina yazsinlar ben yardim ederim..
NOT : KESİNATLİ ÇALİŞİYODUR.. YALAN YANLİŞ BİRŞEY DEĞİLDİR..! ( DENEYİP OYUNA GİRENLER KONU ALTİNA YAZARSA BEN GİRDİM DİE HERKES İNDİRİR)...
ANLATİM VE LOG HATASİ LİNKİ BANA AİTTİR!.. +REP VERİP YADA KONU ALTİNA TEŞEKKÜR EDERSENİZ SEVİNİRİM...
- Konular
- 51
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Konu onLine fakat yorum yapan biLe yok.. Bu Linki herkese wermem 

- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
TeŞekkür ederim Şuan İndiriyorum umarım çalışır. Çarım gitti die üzülüordm . şimdi ise bulduqumdan dolayı çok mutluyum. PayLaşım İcin SaoL ! 

- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İndirdim Hata werior ! Hatanın adı " LoadLocaleEror(locale/hongkong/locale_game.txt " yani kısacası log hatası snn dedeğin linkten hata çzümünüde indirdim ama olmadı ne yapmalıyım ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)