-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle

The Analyzer // Www.TurkMmo.Com // Almanya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan The Analyzer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 461

The Analyzer

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
13
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Ben İbrahim Almanyadan Bu Foruma Katılıyorum. Berlinde yaşıyorum.Oynadığım Oyunlar Nedeniyle Bu Forumu Buldum. Forumu Sevdim.
Güzel eğlenceli zaman geçirebilcek bir forum olarak gördüm.Almanyada EpVp Forumunda Uzun Süre Bir Zamanım Oldu. Türk Asıllıyım.Herkese Sayqılar İbrahim...

Beklentilerim;

* Herkese sayqı duyarım ve aynı şekilde sayqı beklerim.

* Forumda önemli paylaşımlarım olucak Almanya daki Önemli Bilgileri buraya Getireceğim. En Azından Yorum Yapılırsa Severim.

* Tabiki +rep Beklerim :)

* Herkese sayqılar , sevgiler , kimsenin emeğine saygısızlık yapmam her türlü sorunu olanlar " ÖZEL MESAJ " Atabilirsiniz. Msn & e-Mail Adresim İmzamda Olacaktır.
Bana Onlarda Ulaşabilirsiniz.

İlgi Alanlarım;

* Arkadaşlar Forumda Online Oyun , Grafik , Bilgisayar , İşletim Sistemi vb. Konularda Uzman Olduğum Bölümler Olduğunu Düşünüyorum.Elimden Geldiğince Paylaşımlarda Bulunacağım. Forumda Dergi , Röportaj vb. Yerler Var. Buralarda Görev Almak İçin Elimden Gelen Herşeyi Yapıcağımdan Şüpheniz Olmasın.

HERKESE İYİ FORUMLAR TAKİPTE KALIN..!

The Analyzer

Hoşbulduk saqolun..!

Hoşgeldin iyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri