mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin35 tr mod hacklendi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ortambursa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 853

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Metin35 Yeni Patch Yayinladi,bununla beraber malesef tr mod kapatilmis oldu.Resmi sitesinden yeni patchi indirip eskisinin içine atin(Trmod kullananlar Metin2_Turkey Klasörü içine atıcaksiniz - Orjinal Çin Metin35 Kullananlarda Oyunun Kurulu Oldugu Klasör İsmi Ne ise Onun içine Atsınlar) oyun açilir.Ancak bütün bunlar yetmemiş gibi oyun zamanını 1gün geri almislar.
Ne demek oluyor bu diyenleriniz varsa acikliyayim. Oyun Bakima Alinmadan Önce +7çelik vardi diyelim ve 9a basmistiniz o gece.. Malesef yine +7 oldu iteminiz.. İyice sacmaladilar verilen emeklere yazik...

Dip Not: Oyun Yine Kapandi Ya Bakıma Devam Edicekler Yada Oyuna Çok Yüklenme Var Bilemiyorum Ama Şuan Bende Giremiyorum...

TR MODU URETEN ARKADAS KIM BILMIYORUM AMA BIR AN ÖNCE BIR CARE BULSA IYI OLUCAK!!!
HERKESE IYI OYUNLAR
IOrTamCLuBI:ka24:

Son düzenleme:
yaklaşık yarım saat önce girdim oyun çin clientten (pach yükledikten sonra tabi) şimdi cıktm tekrar girmiyor oyuna sorun bende mi? yoksa yinemi sunucu hatası veriyor ?

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri