- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 29
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar ,
Ben TheWhiteTree , Turkmmo'ya bugün katıldım , ya da dün. tam hatırlamyorum.Şu sıralar çok unutkanım
Nerden duydun diyeceksiniz ? Burda zaten hesabım var , 6-7 tane. Bu Yeni Bir Başlangıç ama , Efsaneleşmek için yeni bir başlangıç.
Turkmmo hayatıma yeni bir çizgi çektim ve artık burdan devam ediyorum.
Hedefim ; az zamanda çok iş yapmak ! Ulu Önder M.Kemal Atatürk'ün dediği gibi , Şuan Üye isem , yetkili olduğum da da arkadaşlarıma olan samimiliğimi yitirmeyecek bir yetkili olmak istiyorum..
Bunun bir çok örneğini Turkmmo'da gördük , görüyoruzz.
En Sevdiğim ve Oynadığım Oyunlar ;
1.Sırada ; Metin2
2.Sırada ; PointBlank
3.Sırada ; Wolfteam
PointBlank Üyeliğim 1 yıldır vardı ama son 1 haftadır aktif olmaya başladım, suan çalışan programlardan birisi de o
Hani diyiceksiniz senin adın ne kardeşim kimsin sen ? Arkadaşlar Paylaşmak istemiyorum adımı , Nickimle Tanıyın Beni.
Nerelisin Diyeceksiniz ? Anne Baba ; Erzurum
Yaşadığım Yer ; İzmir
Turkmmo'da Az zamanda çok iş yapacağım , Buna İnanarak Başlıyorum bu uzun yola , herkesten yardım bekliyorum ki karşılıklı
Şimdiden Hoşbulduk Turkmmo
Ben TheWhiteTree , Turkmmo'ya bugün katıldım , ya da dün. tam hatırlamyorum.Şu sıralar çok unutkanım

Nerden duydun diyeceksiniz ? Burda zaten hesabım var , 6-7 tane. Bu Yeni Bir Başlangıç ama , Efsaneleşmek için yeni bir başlangıç.
Turkmmo hayatıma yeni bir çizgi çektim ve artık burdan devam ediyorum.
Hedefim ; az zamanda çok iş yapmak ! Ulu Önder M.Kemal Atatürk'ün dediği gibi , Şuan Üye isem , yetkili olduğum da da arkadaşlarıma olan samimiliğimi yitirmeyecek bir yetkili olmak istiyorum..
Bunun bir çok örneğini Turkmmo'da gördük , görüyoruzz.
En Sevdiğim ve Oynadığım Oyunlar ;
1.Sırada ; Metin2
2.Sırada ; PointBlank
3.Sırada ; Wolfteam
PointBlank Üyeliğim 1 yıldır vardı ama son 1 haftadır aktif olmaya başladım, suan çalışan programlardan birisi de o

Hani diyiceksiniz senin adın ne kardeşim kimsin sen ? Arkadaşlar Paylaşmak istemiyorum adımı , Nickimle Tanıyın Beni.
Nerelisin Diyeceksiniz ? Anne Baba ; Erzurum
Yaşadığım Yer ; İzmir

Turkmmo'da Az zamanda çok iş yapacağım , Buna İnanarak Başlıyorum bu uzun yola , herkesten yardım bekliyorum ki karşılıklı

Şimdiden Hoşbulduk Turkmmo

- Konular
- 1,135
- Reaksiyon Skoru
- 885
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 230
- MmoLira
- -1,107
- DevLira
- 0
Hoşgeldiniz ... 
İyi forumlar

İyi forumlar
- Konular
- 503
- Online süresi
- 16m 29s
- Reaksiyon Skoru
- 778
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
hoşgeldin , iyi forumlar ..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)