Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
AgentWalter Sen Kendini ne sanıyorsun
AgentWalter sen kendini ne sanıyorsun Altı üstü bi modsun amelesin Mod oldunda bişimi oldun sanıyorsun kendini Ne hakla benim bayime benim firmama dolandırıcı bundan kimse bişi almasın diyebiliyorsun ne dengesiz insansın sen büyüdünde adammı oldun. Unuttuğun bir şey var karşında merdiven altı firma yok yarın hakaretten ve iftiradan suç duyurusunda bulunuyorum senin. Kendini bişi sanan küstah.
Delikanlısan kilitlemessin bu konuyu milletin senin hakkında yazacaklarını okumaya cesaretin varsa tabi.
Yorum bile atıcak yüzün yok demi kilitlerken:m08::m08:
AgentWalter sen kendini ne sanıyorsun Altı üstü bi modsun amelesin Mod oldunda bişimi oldun sanıyorsun kendini Ne hakla benim bayime benim firmama dolandırıcı bundan kimse bişi almasın diyebiliyorsun ne dengesiz insansın sen büyüdünde adammı oldun. Unuttuğun bir şey var karşında merdiven altı firma yok yarın hakaretten ve iftiradan suç duyurusunda bulunuyorum senin. Kendini bişi sanan küstah.
Delikanlısan kilitlemessin bu konuyu milletin senin hakkında yazacaklarını okumaya cesaretin varsa tabi.
Yorum bile atıcak yüzün yok demi kilitlerken:m08::m08:
Yorum atsam ne olur atmasam ne olur sanıyorsun bunun yüz ile alakası olsaydı konularınız defalarca kapatıldı, ve bir daha acmazdınız kendinizce haklısınız. amacım bölümü düzene sokmak ve diyorsunuzki para ile çalışıyor admin'e özel mesaj atarak sorun bakalım turkmmo.com moderatörleri ücret ilemi çalışıyor diye.
Ek olarak ilk ve son mesajım'dır boş konu ve mesajlara cevap vermiyoruz.
[Rna]MazejiK adlı adminimizin bir lafı vardır, Kimsey, forumda zorla tutmuyoruz.
Ek olarak ilk ve son mesajım'dır boş konu ve mesajlara cevap vermiyoruz.
[Rna]MazejiK adlı adminimizin bir lafı vardır, Kimsey, forumda zorla tutmuyoruz.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...