Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

2011 herkesiz aradığı Panel // By B0B

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan B0B
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 96
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardesim ben indirdim yaptım ftp ye fln attım dediğin gibi accountuda navicata attım güzel hos calıstı panele flnda girdi markette açıldı fakat kayıt ol derken veri tabanına bağlanmadı diyor ban listesi ve boss av yeride publich_html/function fln hatası veriyor dosya izinlerini 777 yaptığımda 505 infernat hatası veriyor site bi yardım etsen.

kardesim ben indirdim yaptım ftp ye fln attım dediğin gibi accountuda navicata attım güzel hos calıstı panele flnda girdi markette açıldı fakat kayıt ol derken veri tabanına bağlanmadı diyor ban listesi ve boss av yeride publich_html/function fln hatası veriyor dosya izinlerini 777 yaptığımda 505 infernat hatası veriyor site bi yardım etsen.

Veritabaanına baglanamıladı hatası navicat ile alakalı sorundur. boss avcilardida sizin hostunuzdan büyük bir ihitmalle. Fakat diğer arkadaşlarda
çalışıyor sorunsuz.

tamam kardeşim saol peki navicatta o kayıt olma sorununu nasıl yapacağız magere usere fln şifre yazacazmı ? son olarakda function dosyasının içinde sorun olabilirmi host ile alakası olsa sıralama user paneli flnda kaldırmazdı tahminen

tamam kardeşim saol peki navicatta o kayıt olma sorununu nasıl yapacağız magere usere fln şifre yazacazmı ? son olarakda function dosyasının içinde sorun olabilirmi host ile alakası olsa sıralama user paneli flnda kaldırmazdı tahminen

Hayır aldıgın firmaya söyle düzeltsinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri