HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ellerne saglık fakat admin panelinin kullanıcı adı ve şifresini bulamadım?
Onu ayarlarim159.php den sen ayarlıcaksın.
kardesim ben indirdim yaptım ftp ye fln attım dediğin gibi accountuda navicata attım güzel hos calıstı panele flnda girdi markette açıldı fakat kayıt ol derken veri tabanına bağlanmadı diyor ban listesi ve boss av yeride publich_html/function fln hatası veriyor dosya izinlerini 777 yaptığımda 505 infernat hatası veriyor site bi yardım etsen.
kardesim ben indirdim yaptım ftp ye fln attım dediğin gibi accountuda navicata attım güzel hos calıstı panele flnda girdi markette açıldı fakat kayıt ol derken veri tabanına bağlanmadı diyor ban listesi ve boss av yeride publich_html/function fln hatası veriyor dosya izinlerini 777 yaptığımda 505 infernat hatası veriyor site bi yardım etsen.
Veritabaanına baglanamıladı hatası navicat ile alakalı sorundur. boss avcilardida sizin hostunuzdan büyük bir ihitmalle. Fakat diğer arkadaşlarda
çalışıyor sorunsuz.
tamam kardeşim saol peki navicatta o kayıt olma sorununu nasıl yapacağız magere usere fln şifre yazacazmı ? son olarakda function dosyasının içinde sorun olabilirmi host ile alakası olsa sıralama user paneli flnda kaldırmazdı tahminen
tamam kardeşim saol peki navicatta o kayıt olma sorununu nasıl yapacağız magere usere fln şifre yazacazmı ? son olarakda function dosyasının içinde sorun olabilirmi host ile alakası olsa sıralama user paneli flnda kaldırmazdı tahminen
Hayır aldıgın firmaya söyle düzeltsinler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)