Metin2 Üst Bar Reklam
TuZaKK 1
TuZaKK
BySadoTR60 1
BySadoTR60
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman

wolfteam pvp server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beyic_baris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
WOLFTEAM PVP YOK DİYENLER ALIN SİZE WOLFTEAM PVP FAKE DEĞİLDİR

Repimi İsterim

Arkadaşlar bilgilendirme zamanı gelmiş gibi ;

Arkadaşlar wolfteam pvp cıkmaz eğer pvpsi cıkarsa Tr yi kimse oynamaz yanı sofnxy böyle bir hata yapmaz.

Bu oyunu metin2 ye benzetmeyin.Metin2 nin dosyaları tamamen korunmasızdı.Neden derseniz mt2'i bir üniversite öğrencisi okulana ödev olarak yapmıstı.Bundan ne beklersinizki.

Wolfteam pvp cıkmasını istemıyorum saten çıkmazda sofnyx dosyalarını pvp yapıcak bir kişiye asla satmaz saten bunun üzerine bilgilendirme yapmıslardı.

Oyunuda dahil koruyan apex suan dünyanın en büyük koruma şirketlerinden birtanesi aşmak okadar kolay deyil hatta imkansızda denilebilir.Bir arkadasımız imkansız diye birşey yoktur diyor.Ama bu konu imkansız gibi bişi.

Lütfen bu oyunun pvpsini cıkarmayınız !

manga50500 e gelirse verdiği link pvp server deyil.Yabancı bir ülkenin wolfteamı trden fiyat hariç hiç bir farklılğı yoktur.

Arkadaşlar bilgilendirme zamanı gelmiş gibi ;

Arkadaşlar wolfteam pvp cıkmaz eğer pvpsi cıkarsa Tr yi kimse oynamaz yanı sofnxy böyle bir hata yapmaz.

Bu oyunu metin2 ye benzetmeyin.Metin2 nin dosyaları tamamen korunmasızdı.Neden derseniz mt2'i bir üniversite öğrencisi okulana ödev olarak yapmıstı.Bundan ne beklersinizki.

Wolfteam pvp cıkmasını istemıyorum saten çıkmazda sofnyx dosyalarını pvp yapıcak bir kişiye asla satmaz saten bunun üzerine bilgilendirme yapmıslardı.

Oyunuda dahil koruyan apex suan dünyanın en büyük koruma şirketlerinden birtanesi aşmak okadar kolay deyil hatta imkansızda denilebilir.Bir arkadasımız imkansız diye birşey yoktur diyor.Ama bu konu imkansız gibi bişi.

Lütfen bu oyunun pvpsini cıkarmayınız !

manga50500 e gelirse verdiği link pvp server deyil.Yabancı bir ülkenin wolfteamı trden fiyat hariç hiç bir farklılğı yoktur.

Dostum oyunu oynada gel tmm mı ?

Ya manga ne mal herifsin.Şimdi sana çöyle bir şey söyleyeyim.Sence PvP Tr'den daha eski olabilir mi.AeriaGames JoyGame'den daha eski.Sen daha JoyGamede Oynamazken ben aeria'da Albaydım.İkisi arasındaki bağlantı metin2 TR - Metin2 DE arasındaki gibi.Yabancı ülkelerin oyunları yani.Ama yenilikler daha erken gelio DE'de ozaman metin2 DE PvP'mi oluo ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri