BeviS 1
BeviS
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
mavzermete 1
mavzermete
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

TheMetin2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berke552
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 351

Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkese selam arkadaşlar.The metin2ye bağlanamayan arkadaşlarmızın olduğunu biliyorum ve buraya bazı kaynaklardan edindigim bilgilerlen geldim.Arkadaşlar bildiğimiz gibi:

01.Osmanlı CH1 ...
02.Selcuklu CH1 ...

Bunun gibi bir görüntüyle karşılaşıyoruz.Bu oyunun bakımda yada oyunun bir problemi olduğunu belirtiyor bize.Bazi arkadaşlarımız oyun kapandımı?kapandımı? diye telaşlanıyorlar.Haklılarda.Bakımsa bile cok sık bakım biraz insanlari oyundan sogutuyor.İlk bug geldi karsımızı simdi lag cıktı ve yeni moda ...lar.Arkadaşlar shortynin oyunu kapatacağını sanmıyorum cunku herkes o kadar alışveriş yaptı itemler alınıdı ve oyuna hala tıklayıp sayfayı açabiliyoruz.Site kapalı olabilir.Ama telaşlanmasak iyi olur.Oyunu bu kadar acele kapanacığını sanmıyorum cunku davaya kadar gidebilir iş.Shorty de yapmaz sanırım cok iyi tuttu oyun.Kraliyet yari insan kin kılıcı falan bole silahlar alindi tmm oyunda super olması ve ekonomik bedelide bir oyuna gore pahali gibi.Neyse hepinize ii geceler diliorum.

Türkay [SHORTY]

sw kapatmaka zorunda kaldık herkesden özür diliyoruz .. eğer .... bankaya bağış yaparsanız yakında tekrar açabiliriz iyi oyunlar SHORTY [TÜRKAY]

:[[

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri