Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhaba bn VENÜS serverinden ChatLaX.Birkaç gündür sizin serveriniz forum sayfasını takip ediyordum.Ve pazar alanı bölümüne baktıgımda VENÜS serverinde okadar kişi ve editli olmasına ragmen yapamadıgımız bazı şeyleri yapmışsınız helal olsun.Ayrıca lwl ile ilgilide tebrik ediyorum.Çünkü Venüs serverindeki çoğu oyunda Beden blok %100 ve fazlası olmadan 100LwLi geçtigini bn pek görmedim
.Ayrıca resimler bölümünüzden damage rekorlarınıza felan bakıyorum olağan üstü iyi rekorlarınız var.İşte bn bunları görünce sizi sayfanızda bir tebrik konusu açmak istedim.Hepinizi gönülden kutlarım.Ve Başarılarınızın devamnı dilerim..
.Ayrıca resimler bölümünüzden damage rekorlarınıza felan bakıyorum olağan üstü iyi rekorlarınız var.İşte bn bunları görünce sizi sayfanızda bir tebrik konusu açmak istedim.Hepinizi gönülden kutlarım.Ve Başarılarınızın devamnı dilerim..Mars oyuncuları adına teşekkürler (haddim değil ama
).
Bu arada konunun gerekliliğini üyelere bırakıyorum.
).Bu arada konunun gerekliliğini üyelere bırakıyorum.
Mars oyuncuları adına teşekkürler (haddim değil ama).
Bu arada konunun gerekliliğini üyelere bırakıyorum.
Sizden başka kimse yorum yapmadıysa , bu gereksiz oldugunu göstermez mi süper modum ?
Son düzenleme:
agalih sen ne yalaka bi tipsin biladerim? 2 gündür konularda seninle karsılasıyorum sinirlerimi zıplatıyosun. ne bug ne hileciler, senin yüzünden oyunu bırakıcam.