Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Point Blank YARDIM !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan herqele97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Evet Arakdaşlar En Güncel Point Balnk Hileri Burada

Oyunu kaldırmamakla ilgisi yok sen setup'ı kapat tekrar aç

Çok kolay. PointBlank'a sağ tıkla Farklı çalıştır'de > Tiki kaldır > Başlat. Şimdi dene olmassa teamdan yaparım :)

Sık Yaşadığım Bir Sorundu. X işaretinden Launcheri Kapatıyorsun, sonra görev yöneticisine girip PBLauncher.exe ye sağ tıklayıp "işlemi sonlandır" diyorsun. Tekrar Launcheri açtığında kaldığı yerden "Devam" etmesi Gerekir, etmez ise Nod32'nin Tüm İşlevlerini Kapatmalısın Çünkü Smart Security İnternetten Yada Ağdan Gelen Her Dosyayı Gözden Geçirerek Böyle Sorunlara Neden Olabiliyor, Tavsiyem Smart Security Kullanma ;)

arkadaşım senin sorununu biliyorum bende yaşadım şimdi sana anlatacam bu dediklerımı yaptıktan sonra sorunun düzelecektır emin olabılırsın oyunu yeniden kurmakla alakası yok bunun ilk önce bunu aklına koy

bilgisayarın kaldırmasıylada alakası yok!!

sorununu şu şekilde düzelte bılırsın::

* oyunu aç oyunun güncellemede takıldıgı yerde ctrl alt delete yap..

*windows görev yöneticisi açılır..

*yukarıda işlemler yazar ona tıkla

*p tusuna basarak orada point blank bul ve altta işlemı sonlandır yazısına tıkla ve sonlandır

* yine aynı şekilde h tusuna bas ve hsuploat gibi bir sey yazar hackskylend midir nedir işte o onu sonlandıracaksın...

* ve işlem bitmiştir şimdi point blankı aç ve oyununu güncelle

* bir daha takılmaz takıldıgın dada böle yaparsın sorun gider.. :)

işine yararsa ne mutlu bana :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri