xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

ZombiELand Oyunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asono
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 334

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Oyunumuz Diğer Oyunlara Göre Farklı Olcak Evet Hemen Geçelim:

Karekterlerimiz:[İnsan]

Zeck:İyi Huylu Takım halinde Çalışarak Zombiler Hakkında Deneyler Yapar[Lider] silah:m4a1item:elfeneri

ZaZa:Koca Kafalı Şapşalın Tekidir Ama Çok Güçlü Ve Kondisyondadır silah:balta item:yok

Pyshcho:Psikopatın Önde Gidenidir Bulaşmayın Bir Kere Bir Zombiyi Bağlayıp Teker Teker Vücüdunu Parçalara Ayırdı Silah:Testere ve Ak47 item:İşkence Aletleri

Techno:Teknoloji Uzmanı silah:laser silahı item: Beyin Bozucu

Jack: Çok Sabırlıdır Ama Sabırı Taşdığını Görmek İstemezsiniz silah:pompalı tüfek item:tabanca

Karakterler[Zombie]

SuperJump:Adında Olduğu Gibi Süper Zıplar

SpeedMan:Hızlı Koşar

FreezeMan:İnsanı Yavaşlatır

DeaDAngel:C4 Gibi Bir Patlama Yapar

Namesis:Yakından Tek Atar

Evet Arkadaşlar Oyunumuza Girişler Başladı Size Konun Altına Şunu Yazmanızı Rica Ediyorum:

Karekter Adı:

Oyun Hakkında Düşünceniz:

Bu Arada İlk Giren Oyuna Görevi Alır Saygılar

Evet Arkadaşlar İtemler Gelcek Çatlamayın Oyun Başladığında Süpriz Olsun Diye Böyle DÜşündüm Eğer Yoğun İstek Gelirse Şimdi Koyarım Ama İtemleri Bu Arada Yarın İnsanların Silahlarını Yazcam Belki Bugünde Olabilir Bu Arada İSimler Değişmicek haberiniz Olsun

Arkadaşlar itemi filan yazdım ne yapıyor bu item diye sormak için ö.m atın yani özel mesaj
Ha Oyun Nasıl Oynancak Diyenler Ö.M Atsın Cevap Veririm Neyse Karekterler Dolunca BAşlarım:cool: bu arada arkadaşlar 10 olcak oyunda en fazla sonradan gelenler yedeğe atılacaktır başvuru için karekter adını ve oyun hakkında düşüncenizi yazınız saygılar

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri