noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
TuZaKK 1
TuZaKK
numan187 1
numan187
[DEV]AB 1
[DEV]AB
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

cs 1.6 jail map paketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warmup1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
admin konuyu sabitlersen süper olur :)
Öncelikle bu map arşivi uzun uğraşlar sonucunda oluşturulduğundan dolayı lütfen emeğe saygı gösterelim...
Arkadaşlar daha önceden arkadaşlarım tarafından çok defa benden jail map paketi bulmamı isteyenler oldu.Nette araştırmalarım sonucunda çok fazla jail map paketi olmadığını gördüm, verilse bile en fazla 5-10 tane verilmiş ki bu da bir server için yeterli olmuyor haliyle...Bunun gibi sıkıntılar ve çok fazla bu yönde gelen talepler nedeni ile sizlere jail map paketi hazırlamayı düşündüm.Daha önceden verdiğim map paketi içinde jail maplar vardı fakat herkes 2000 tane mapı indirmek istemeyebilir o yüzden bunu da veriyorum.Eğer işinize yarıyorsa +rep vermekten kaçınmayın

Link :

Dosya Boyutu : 94 Mb

Map arşivi konusunda yaşanılacak sıkıntılardan tarafımız sorumlu olmasa bile yine de yaşanılacak sıkıntılar için destek vermeye hazırız...
Aşağıdaki iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz.
Önemli Not 1 : Eğer Cs belirtilen konumdan farklı bir yerde ise mutlaka konumu tanıtınız.Aksi takdirde maplar farklı yere atılacağından çalışmaz...
Önemli Not 2 : Herhangi bir sorun oluşmaması için aynı dosyalar çıktığında bu dosyayı değiştirmek ister misiniz diye sorulan soruya "Tümüne Evet" yanıtını vermeniz en sağlıklı yöntemdir.
+rep verrseniz sevinirim:ka19:

kardesim bu paket senin sorununu halletmez bu server kuranlar içöin map paketi bunu indirim kurup içindeki mapları panele yüklerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri