Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Oyunla ilgili 15 öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dark67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 935

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar hazır oyun bakımdayken problemlerimi paylaşıyım dedim belki o arada bunlarada bi el atarlar :)

1-Server Rest Saatleri:
Arkadaşlar benim restden önce aldığım item kaybolmuştu vede onna verdiğim para bu yüzden adminle konuştum ve bana restden 5-10 dk önce item almayın dedi ancak rest saatleri düzensiz sitede rest saatleri olsun

2-Server event saatleri:
Sitede var ama kullanılmıyor bunlar oraya yazılsınki daha düzgün bir oyun olsun

3-Server status:
server sanki sürekli online mış gibi arkada yeşil ışık yanıyor o düzenlensin

4-Son haberler:
Son haberler sekmesine tıklayınca saçma bir yazı geliyor bu giderilsin yerine gerçekten güncel yazılar getirilsin

5-Ticket bildirimi:
Bu sistem en yakın zamanda gelsin

6-İletişim adresleri:
Sitede 12 den akşam 10 a kadar açık bir canlı destek bulunsun bu uygulanamıyorsa verilen msn ler belli saat dilimleri içerisinde online olsun sayıları arttırılsın ve buna ilişkin açıklamalar sitede yer alsın

7-Takım:
Sitedeki takım kısmına gm ler ve online olup olmadıklarıyla ilgili bilgilendirme konsun.

8-İtem shop:
Ya item shop aprası nerden alınıyor o açıklansın yada paralar ucuzlatılsa veya bize başlangıçta verilen shop parası arttırılsın

9-Top-50:
Top 50 ye tıklayınca üstte bizim sıralamamız gösterilsin veya metin2.org daki gibi isim yazılınca sıralaması çıksın.

10-Oran:
Sitede bulunan oranlar güncel tutulsun.

11-İndir:
İndir kısmında pach 1 den fazla siteye umpload lansın bazen sitelerle ilgili sorunlarla karşılaşabiliyoruz.

12-Seçim:
Serverdaki bazı olaylar için seçim yoluna başvurulsun öreneğin depodaki itemlerin fiyatı artsınmı ama bu tartışma yaratmaz tartışma yaratan konularda bu yola başvurulsun.

13-Site altı yazısı:
Bununda güncel tutulması lazım sitenin altında hayla Copyright 2009 MMOMT2
yazıyor

14-Market:
Markete item satarken mesela dolunayı 49 k gösteriyorsa satınca 2 k veriyor bu düzeltilsin.2 k gösterip 2 k versin

15-İtem shopdan dolandırıcılık:
Oyundaki bazı kişiler son zamanlarda item shopdan alınan binicilik klavuzlarını oyunda satarak pirim elde etmeye başladı bunlar engellensin

bunlar benim düşüncelerim desteklerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Sen ne kdr akıllısın Yaw 45 k yerine 2 k werilio duzeltlsn mi o zmn Bug oLur 1 Gm'Lerin isi gucu yok Bunları mı yapsn 2...

ben illa 45 k olsun demiorm adam 15 k dan alıp 45 dn satar o zmzn hiç çokdan bi 30 olsun ve ayrıca gm nin işi oyunu daha oynanabilir olmasını sağlamaktır ve bunu söylemekte sana kalmadı eminim gm bunları dikkate alır

Pff Tmm sen haklısın :D :D Ne akla hizmet boyle sacma bisey soyluyosun kardesm senin dedigin BUG ' Dur yani oyun acıgı byle biseyi de Gm ler sacma kisiler tarafndan dikkate aLmaz ;) Ayrica oyun su anda cok gzl bir sekilde oynanabilir halde Bug oLunca oynanabildigini bilmiyordum ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri