Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar hazır oyun bakımdayken problemlerimi paylaşıyım dedim belki o arada bunlarada bi el atarlar 
1-Server Rest Saatleri:
Arkadaşlar benim restden önce aldığım item kaybolmuştu vede onna verdiğim para bu yüzden adminle konuştum ve bana restden 5-10 dk önce item almayın dedi ancak rest saatleri düzensiz sitede rest saatleri olsun
2-Server event saatleri:
Sitede var ama kullanılmıyor bunlar oraya yazılsınki daha düzgün bir oyun olsun
3-Server status:
server sanki sürekli online mış gibi arkada yeşil ışık yanıyor o düzenlensin
4-Son haberler:
Son haberler sekmesine tıklayınca saçma bir yazı geliyor bu giderilsin yerine gerçekten güncel yazılar getirilsin
5-Ticket bildirimi:
Bu sistem en yakın zamanda gelsin
6-İletişim adresleri:
Sitede 12 den akşam 10 a kadar açık bir canlı destek bulunsun bu uygulanamıyorsa verilen msn ler belli saat dilimleri içerisinde online olsun sayıları arttırılsın ve buna ilişkin açıklamalar sitede yer alsın
7-Takım:
Sitedeki takım kısmına gm ler ve online olup olmadıklarıyla ilgili bilgilendirme konsun.
8-İtem shop:
Ya item shop aprası nerden alınıyor o açıklansın yada paralar ucuzlatılsa veya bize başlangıçta verilen shop parası arttırılsın
9-Top-50:
Top 50 ye tıklayınca üstte bizim sıralamamız gösterilsin veya metin2.org daki gibi isim yazılınca sıralaması çıksın.
10-Oran:
Sitede bulunan oranlar güncel tutulsun.
11-İndir:
İndir kısmında pach 1 den fazla siteye umpload lansın bazen sitelerle ilgili sorunlarla karşılaşabiliyoruz.
12-Seçim:
Serverdaki bazı olaylar için seçim yoluna başvurulsun öreneğin depodaki itemlerin fiyatı artsınmı ama bu tartışma yaratmaz tartışma yaratan konularda bu yola başvurulsun.
13-Site altı yazısı:
Bununda güncel tutulması lazım sitenin altında hayla Copyright 2009 MMOMT2
yazıyor
14-Market:
Markete item satarken mesela dolunayı 49 k gösteriyorsa satınca 2 k veriyor bu düzeltilsin.2 k gösterip 2 k versin
15-İtem shopdan dolandırıcılık:
Oyundaki bazı kişiler son zamanlarda item shopdan alınan binicilik klavuzlarını oyunda satarak pirim elde etmeye başladı bunlar engellensin
bunlar benim düşüncelerim desteklerinizi bekliyorum

1-Server Rest Saatleri:
Arkadaşlar benim restden önce aldığım item kaybolmuştu vede onna verdiğim para bu yüzden adminle konuştum ve bana restden 5-10 dk önce item almayın dedi ancak rest saatleri düzensiz sitede rest saatleri olsun
2-Server event saatleri:
Sitede var ama kullanılmıyor bunlar oraya yazılsınki daha düzgün bir oyun olsun
3-Server status:
server sanki sürekli online mış gibi arkada yeşil ışık yanıyor o düzenlensin
4-Son haberler:
Son haberler sekmesine tıklayınca saçma bir yazı geliyor bu giderilsin yerine gerçekten güncel yazılar getirilsin
5-Ticket bildirimi:
Bu sistem en yakın zamanda gelsin
6-İletişim adresleri:
Sitede 12 den akşam 10 a kadar açık bir canlı destek bulunsun bu uygulanamıyorsa verilen msn ler belli saat dilimleri içerisinde online olsun sayıları arttırılsın ve buna ilişkin açıklamalar sitede yer alsın
7-Takım:
Sitedeki takım kısmına gm ler ve online olup olmadıklarıyla ilgili bilgilendirme konsun.
8-İtem shop:
Ya item shop aprası nerden alınıyor o açıklansın yada paralar ucuzlatılsa veya bize başlangıçta verilen shop parası arttırılsın
9-Top-50:
Top 50 ye tıklayınca üstte bizim sıralamamız gösterilsin veya metin2.org daki gibi isim yazılınca sıralaması çıksın.
10-Oran:
Sitede bulunan oranlar güncel tutulsun.
11-İndir:
İndir kısmında pach 1 den fazla siteye umpload lansın bazen sitelerle ilgili sorunlarla karşılaşabiliyoruz.
12-Seçim:
Serverdaki bazı olaylar için seçim yoluna başvurulsun öreneğin depodaki itemlerin fiyatı artsınmı ama bu tartışma yaratmaz tartışma yaratan konularda bu yola başvurulsun.
13-Site altı yazısı:
Bununda güncel tutulması lazım sitenin altında hayla Copyright 2009 MMOMT2
yazıyor
14-Market:
Markete item satarken mesela dolunayı 49 k gösteriyorsa satınca 2 k veriyor bu düzeltilsin.2 k gösterip 2 k versin
15-İtem shopdan dolandırıcılık:
Oyundaki bazı kişiler son zamanlarda item shopdan alınan binicilik klavuzlarını oyunda satarak pirim elde etmeye başladı bunlar engellensin
bunlar benim düşüncelerim desteklerinizi bekliyorum
Son düzenleme:
Sen ne kdr akıllısın Yaw 45 k yerine 2 k werilio duzeltlsn mi o zmn Bug oLur 1 Gm'Lerin isi gucu yok Bunları mı yapsn 2...
ben illa 45 k olsun demiorm adam 15 k dan alıp 45 dn satar o zmzn hiç çokdan bi 30 olsun ve ayrıca gm nin işi oyunu daha oynanabilir olmasını sağlamaktır ve bunu söylemekte sana kalmadı eminim gm bunları dikkate alır
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)