[DEV]AB 1
[DEV]AB
mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Her türlü Hack Kullanmayın!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hack114
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Kardeş BEn kullanıyorum ama bilgisayarımda deepfreeze programı var reset atınca pc eski haline dönüyor

evet Bu düşündüğünde bir yanlış reset atınca sence Regedit Bölümü eski haline gelirmi

Sality virüsü Kendini bazı Antivirüslerden koruyor.yani bazıları silemiyor.
Ve Bende DeepFreeze var bana bişey olmaz diyede düsünmemek gerek yaptıgım arastırmalarda sality virüsü deep freeze olsa bile resetten sonra yayılmaya devam ediyormuş yani gerisini sen düşün.

evet Bu düşündüğünde bir yanlış reset atınca sence Regedit Bölümü eski haline gelirmi

Sality virüsü Kendini bazı Antivirüslerden koruyor.yani bazıları silemiyor.
Ve Bende DeepFreeze var bana bişey olmaz diyede düsünmemek gerek yaptıgım arastırmalarda sality virüsü deep freeze olsa bile resetten sonra yayılmaya devam ediyormuş yani gerisini sen düşün.

Ne yani şimdi hile kullanmiyim mi?

ben Hile Kullanma demiyorum Eger BeqKraL Adlı kişinin Hilesini indirip çalıştırdıysan bu talimatları yapmak zorundasın yani her hackte böyle bişey olacak diye değil ama joygame hackleri fixlediği için herkez hack aramaya başladı bazı art niyetli kişilerde bunu fırsat bildi ve Sality Ve Turkojen gibi virüsler gömdüler ve herkezi kandırdılar bilgine . :cool:

ben Hile Kullanma demiyorum Eger BeqKraL Adlı kişinin Hilesini indirip çalıştırdıysan bu talimatları yapmak zorundasın yani her hackte böyle bişey olacak diye değil ama joygame hackleri fixlediği için herkez hack aramaya başladı bazı art niyetli kişilerde bunu fırsat bildi ve Sality Ve Turkojen gibi virüsler gömdüler ve herkezi kandırdılar bilgine . :cool:

Bu hileyi virüsten temizleme şansımız yok mu?

hayır Hiçbir Şansınız yoktur Bu hackte Hertürlü kod birbiriyle baglantılıdır.
yani hiledeki virüsü silipte hackı çalıştırmaya devam ederim gibi bir şansın yok.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri