- Konular
- 4
- Online süresi
- 2522s
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar ...
Bildiğimiz gibi Metin2 '' pvp '' de 4x Hilesi var ama Bunun birde Kötü yanı var !!
Metin2 Pvp Servelar da olan 4x Hilesi Bir çok sorunla karşılaştırıyor bizi .
Mesela Vurdupunuz kişiyi Öldürmeden Kulandığınız 4x Hilesi onu öldürmek yerine oyundan atıyor ve Sizde Bir şeyler olduğunu anlıyor GM olaylara giriyor işte iş yani.
Katta iken Canavar keserken Canavarları bug' da bırakabiliyor Bu dediğim sadece katta olmuyor ama katta olunca bazı yerlere de canavar bug da kaldı diye kat atlamıyor ve bazı şeyler Kısacası söylemek gerekirse ben sizin karşınıza daha iyi bir şeyle geldim..
METİN 2 10x HİLESİ
KURULUMU : Pack klasörü içinde bulunan dosyalarını metin2turkey/pack klasörüne atıp orjinal dosyalarla değiştirin.
Anti Torrent klasörü içinde bulunan Anti Torrent.bat dosyasını metin2turkey klasörünün içine atın ve çalıştırın ...
Mesela Vurdupunuz kişiyi Öldürmeden Kulandığınız 4x Hilesi onu öldürmek yerine oyundan atıyor ve Sizde Bir şeyler olduğunu anlıyor GM olaylara giriyor işte iş yani.
Katta iken Canavar keserken Canavarları bug' da bırakabiliyor Bu dediğim sadece katta olmuyor ama katta olunca bazı yerlere de canavar bug da kaldı diye kat atlamıyor ve bazı şeyler Kısacası söylemek gerekirse ben sizin karşınıza daha iyi bir şeyle geldim..
METİN 2 10x HİLESİ
Özelikler ile Başlayalım : Savaşçı , Sura ve Şaman ' da Çalışmaktadır. Bir Vuruşta 5 Atak Gücü Gösterir 10 katı gücünde saldırı hasarı verir . Oyundan atma ve Bug sorunu yok . Gm ye şikayet etseler bile kanıtlayamazlar Gm yanınıza çekerse diye ne yapcağınızı anlatacagım birazdan . Yan 4 / 4 lüt bir hile...
pc2.epk
PC.epk
pc2.eix
pc2.epk
KURULUMU : Pack klasörü içinde bulunan dosyalarını metin2turkey/pack klasörüne atıp orjinal dosyalarla değiştirin.
Anti Torrent klasörü içinde bulunan Anti Torrent.bat dosyasını metin2turkey klasörünün içine atın ve çalıştırın ...
İşte Benim Uyarım Eğer GM yanınıza çeker diye önlem almak istiyorsanız. Oynadıgınız Pvp Nin Klasorunu kopyalayıp iki tane yapıyoruz Sonra Birine hileyi atıyoruz . Hileyi kulancagımızda hileli dosyadan giriyoruz normal oynıcagmızda normal dosyadan giriyoruz ... + Rep ' i Eksik Etmeyin
[ Teşekürler ]
İşte Link :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Beklenen Sonuçlar :
Son düzenleme:
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 40
- TM Yaşı
- 15 Yıl 28 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Teşekürler Çok işime yaradı emege saygı 
- Konular
- 4
- Online süresi
- 2522s
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
Rica Ederim =)
- Konular
- 4
- Online süresi
- 2522s
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
Yapamayanlar Özel Mesaj Yoluyla Yardım isteyebilirler ...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)