Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

No-IP Site Sorunu Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yigitsanli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 583
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar dün 2 konu açmışım ikiside kilitlendi modlardan özür diliyorum önce :)
Şimdi sorunum şu no-ıp siteye girmeye çalışınca karşıma bu sayfa çıkıyor
3003.bmp

Bunu nasıl düzelticem ve bi sorum daha var C:/Appserv/www içine site panelini atınca config vb dosyaların içindeki IP'leri yazarken hangi IP yazıcaz bilgisayar IP'si mi yoksas Çalıştır>cmd>ipconfig de çıkan IP mi tşk ler

Bu sorunu hallettim şimdi yeni bi sorun geldi yardım ederseniz sevinirim
sorunum şu:

Strict Standards: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. Please use the date.timezone setting, the TZ environment variable or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Helsinki' for '3.0/DST' instead in C:\AppServ\www\inc\daten.inc.php on line 4

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'88.253.80.203' (using password: YES) in C:\AppServ\www\index.php on line 15

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'88.253.80.203' (using password: YES) in C:\AppServ\www\index.php on line 16
Verbindung zur Datenbank fehlgeschlagen: Abbruch

siteye girince bu çıkıyor şimdi de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri