Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Arkadaşlar 1 sorum var acil önemli !!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qReaTh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qReaTh

Level 10
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
Konular
2,265
Çözüm
1
Online süresi
4d 23h
Reaksiyon Skoru
868
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 18 Gün
Başarım Puanı
311
MmoLira
274
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

webofisi.org şirketi adıma 2 fatura çıkarmış aynı aya 1.ayı geçti ben 1 aylık almıştım adamlar diyoki 2.ayı ödemezseniz haciz memurları gelir alır diyo ben 2.ayı istemedim adam diyoki 2.aya devam demişsiniz napcağımı şaşırdım ben okul okuyorum yaşım 14 adamın yaptığına bakın bi şey olurmu arkadaşlar yani para alırlarmı hacizle ?? bide diyoki 20 TL yatırın faturayı kapatalım böle sahtekarlık görünmedi :mad::ka24:

webofisi.org şirketi adıma 2 fatura çıkarmış aynı aya 1.ayı geçti ben 1 aylık almıştım adamlar diyoki 2.ayı ödemezseniz haciz memurları gelir alır diyo ben 2.ayı istemedim adam diyoki 2.aya devam demişsiniz napcağımı şaşırdım ben okul okuyorum yaşım 14 adamın yaptığına bakın bi şey olurmu arkadaşlar yani para alırlarmı hacizle ?? bide diyoki 20 TL yatırın faturayı kapatalım böle sahtekarlık görünmedi :mad::ka24:

Sevgili Dostum Önce Aldıgın Yerlere Dikkat Et 2.si 18 Yaşında Değilsin Yani Reşit Değilsin Senin Adına Fatura Felan Kesip Haciz Memuruydu Felandı Bişe Yapamaz Aldanma ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri