- Konular
- 2,265
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 4d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 868
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 18 Gün
- Başarım Puanı
- 311
- MmoLira
- 274
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
webofisi.org şirketi adıma 2 fatura çıkarmış aynı aya 1.ayı geçti ben 1 aylık almıştım adamlar diyoki 2.ayı ödemezseniz haciz memurları gelir alır diyo ben 2.ayı istemedim adam diyoki 2.aya devam demişsiniz napcağımı şaşırdım ben okul okuyorum yaşım 14 adamın yaptığına bakın bi şey olurmu arkadaşlar yani para alırlarmı hacizle ?? bide diyoki 20 TL yatırın faturayı kapatalım böle sahtekarlık görünmedi
:ka24:
:ka24:- Katılım
- 25 Haz 2011
- Konular
- 55
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
webofisi.org şirketi adıma 2 fatura çıkarmış aynı aya 1.ayı geçti ben 1 aylık almıştım adamlar diyoki 2.ayı ödemezseniz haciz memurları gelir alır diyo ben 2.ayı istemedim adam diyoki 2.aya devam demişsiniz napcağımı şaşırdım ben okul okuyorum yaşım 14 adamın yaptığına bakın bi şey olurmu arkadaşlar yani para alırlarmı hacizle ?? bide diyoki 20 TL yatırın faturayı kapatalım böle sahtekarlık görünmedi:ka24:
Sevgili Dostum Önce Aldıgın Yerlere Dikkat Et 2.si 18 Yaşında Değilsin Yani Reşit Değilsin Senin Adına Fatura Felan Kesip Haciz Memuruydu Felandı Bişe Yapamaz Aldanma

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...