- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
mrb arkadaşlar uzun zamandır hesaplarım çalındığı için oyuna giriş yapamadım arada birileri girip uygunsuz söz ve davranışlarda bulundu ise çok özür dilerim....

ayrıca itemlerim gitmiş oyunda beni tanıyanlar varsa bana pm atarsa sevinirim
item isteme amaçlı deil yanlış anlamayın uzun süredir girmediğim için çoğu kişi pm lerime cevap vermiyor muhabbetim kesildi canım sıkıldı bu duruma nede olsa dostluk güzelşey oyundada olsa

ayrıca itemlerim gitmiş oyunda beni tanıyanlar varsa bana pm atarsa sevinirim
item isteme amaçlı deil yanlış anlamayın uzun süredir girmediğim için çoğu kişi pm lerime cevap vermiyor muhabbetim kesildi canım sıkıldı bu duruma nede olsa dostluk güzelşey oyundada olsa

- Konular
- 1,169
- Online süresi
- 7h 51m
- Reaksiyon Skoru
- 719
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 301
- MmoLira
- -265
- DevLira
- 0
geçmiş olsun yardımcı olmaya çalışırız 

- Konular
- 238
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
Geçmiş olsun arkadaşım . Çarının lwl i cok yüksek degil ve senin icin vazgeçilmez degilse yeni bir e-posta adresi ve yeni bir üyelik al . Bilgisayarında keylogar vardır belki imkanın varsa format attır . Sonra yeni bir hesap al güvenlik icin senin icin önemlii .
İnternet kafelerde girmedigin ve hesap bilgilerini kimseyle paylaşmadıgın sürece hesabının calınma oranı minumuma iner . Msn'den felan asla müzik resim diye dosya alma icine keylogar atıyorlar . Hesapları çalabiliyorlar . Bilgin olsun .
Tekrardan hoşgeldin aramıza .
İnternet kafelerde girmedigin ve hesap bilgilerini kimseyle paylaşmadıgın sürece hesabının calınma oranı minumuma iner . Msn'den felan asla müzik resim diye dosya alma icine keylogar atıyorlar . Hesapları çalabiliyorlar . Bilgin olsun .
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
oyundan ulaş bana dostum hallederiz 1 saat içinde ne eksikse.
(y4b4n)
(y4b4n)
- Konular
- 660
- Reaksiyon Skoru
- 1,060
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 270
- MmoLira
- -22
- DevLira
- 0
Geçmiş olsun arkadaşım . Çarının lwl i cok yüksek degil ve senin icin vazgeçilmez degilse yeni bir e-posta adresi ve yeni bir üyelik al . Bilgisayarında keylogar vardır belki imkanın varsa format attır . Sonra yeni bir hesap al güvenlik icin senin icin önemlii .