Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Ya Ben Oyunda Herkezin Birbiriyle Dalaşmasından Bıktım. ya kats çıkıyoruz onlar bize biz onlara tabi bnm de bazen yaptığım salaklıklar oluyor.Özür Dilerim Ama Bazı Terbiyesizler varki Geçen
Shinsoo dan bir adam Vardı Belki Sitededir Şuan Haydar Adı Adama dALIYORLARDI Sonra yatıp geri dalıyorladı Bu DALMA-YATMA Meselesi Heralde Tek Jinno da Var O Yüzden Ben Kendi Adıma Özür Dilerim...
Lütfen Shinsoo lulardan da Dikkat Gerçi Birşey Yaptığınız Yok Ama xD
Zaten Yakında Shinsoo ya geçmeyi düşünüyorum.Özür Dilerim
Saygılar AdiGHa
Shinsoo dan bir adam Vardı Belki Sitededir Şuan Haydar Adı Adama dALIYORLARDI Sonra yatıp geri dalıyorladı Bu DALMA-YATMA Meselesi Heralde Tek Jinno da Var O Yüzden Ben Kendi Adıma Özür Dilerim...
Saygılar AdiGHa
Her serverde böyle durumlar olabiliyor.Özellikle kızıl ormanda.Yakında ticket sistemi açılacak.Bence terbiyesizlik yapanların ss al ban yesinler de akıllansınlar 

Arkadaşlar Ya Ben Oyunda Herkezin Birbiriyle Dalaşmasından Bıktım. ya kats çıkıyoruz onlar bize biz onlara tabi bnm de bazen yaptığım salaklıklar oluyor.Özür Dilerim Ama Bazı Terbiyesizler varki Geçen
Saygılar AdiGHa
Haydar benim

bende anlamiyom bu oalyi adamlari kesiyom 3-4 kisi yatiyoalr kalkip bidaa daliyolar

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Arkadaş imparatorluk savaşı olmayacak da niye 3 farklı imp. var mantıklı olun biraz .
Mavi bayraklılar 3 kişi daldı bana 2 sn. de yattım bu da beni hırslandırdı.Rekabet olmak zorunda ama kötü rekabet değil . Sarı bayraktayım ve yakında muhteşem döneceğim korkun benden
Herkese başarılar
Mavi bayraklılar 3 kişi daldı bana 2 sn. de yattım bu da beni hırslandırdı.Rekabet olmak zorunda ama kötü rekabet değil . Sarı bayraktayım ve yakında muhteşem döneceğim korkun benden
Herkese başarılar