HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar
Bilirsiniz ben eski modetör kral193_21.. Hayat sıkıntıları falan yetişemiyordm forumu bırakmıştım (pişman oldum) biraz toparladım kendimi siteye girdiğimde ban yemiştim ...(o zamanki halimi düşünemezsiniz) 7-8 ay foruma girmedim. en son girdigimde admine özel mesaj attım admin sağolsun banımı açtı. şimdi foruma girdim ağzım açıkta kaldı.
benım zamanımda deneme mod olanlar yönetici olmus forum çok gelişmiş vay bee
bazı efsane yöneticilerde bırakmış üzüldüm.
inşallah kankam cskn192 de geri döner
artık geri döndüm yine sizlerleyim çok çok özlemiştim forumu ve artık burdayım.. sizinle yine vakit geçireceğim ve moderatorlüğe basvuracam...
Admine çok teşekkür eederim.. benı mutlu ettiği için
Bilirsiniz ben eski modetör kral193_21.. Hayat sıkıntıları falan yetişemiyordm forumu bırakmıştım (pişman oldum) biraz toparladım kendimi siteye girdiğimde ban yemiştim ...(o zamanki halimi düşünemezsiniz) 7-8 ay foruma girmedim. en son girdigimde admine özel mesaj attım admin sağolsun banımı açtı. şimdi foruma girdim ağzım açıkta kaldı.
benım zamanımda deneme mod olanlar yönetici olmus forum çok gelişmiş vay bee
bazı efsane yöneticilerde bırakmış üzüldüm.
inşallah kankam cskn192 de geri döner
artık geri döndüm yine sizlerleyim çok çok özlemiştim forumu ve artık burdayım.. sizinle yine vakit geçireceğim ve moderatorlüğe basvuracam... Admine çok teşekkür eederim.. benı mutlu ettiği için

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Hoşgeldin kardeş...
TşekkürlerHoşbulduk
DellyTEAM[DellyRiuM];5718497' Alıntı:Hoşgeldin Tekrardan .. 42 bin mesajvay be ...
HoşbuldukMesaj benım ıcın onemlı değil
Hoşgeldin kardeş...
Hoşgeldin,umarım aynı hataları tekrarlamazsın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)