Merhabalar ;
Yaklaşık 2 senedir PvP server işindeyim. 1 aydır oyun yapımcılığıyla uğraşıyorum.(flash).
Adım Anıl 13 yaşındayım.
türkçeyi genelde doğru dürüst kullanmayı tercih ederim bazı harfler dışında mesela l yi L oLarak yazabiLirim. ^^
İnşallah Turkmmo halkıyla beraber güzel şeylere imza atarız. Çoğu forumda belki adımı görenler olmuştur. Diğer nickim xxxanilxxx di fakat ben onda paylaşım yapmak istemedim ve bu nicki kullanmaya karar verdim.
MyBB kullanımıyla ilgilenirim. Bayağı bir bilgim var. kendi com.nu lu sitemi felan kurdum. Geri kapattım.
Neyse geçelim. Memnun oldum. :ka19:
Yaklaşık 2 senedir PvP server işindeyim. 1 aydır oyun yapımcılığıyla uğraşıyorum.(flash).
Adım Anıl 13 yaşındayım.
türkçeyi genelde doğru dürüst kullanmayı tercih ederim bazı harfler dışında mesela l yi L oLarak yazabiLirim. ^^
İnşallah Turkmmo halkıyla beraber güzel şeylere imza atarız. Çoğu forumda belki adımı görenler olmuştur. Diğer nickim xxxanilxxx di fakat ben onda paylaşım yapmak istemedim ve bu nicki kullanmaya karar verdim.
MyBB kullanımıyla ilgilenirim. Bayağı bir bilgim var. kendi com.nu lu sitemi felan kurdum. Geri kapattım.
Neyse geçelim. Memnun oldum. :ka19:
Birde bir şey soracağım. Adımı nasıl siyah beyaz biçimde ayarlayabilirim ? mesela fenerlilerinkisi sarı-laciv.
http://www.turkmmo.com/forumumuz-ha...-tuttugunuz-takim-renginde-olsun-detayli.html
Verdigim Linkteki Konuya Bakarak Yapabilrsin İstedigini....
Forumumuza Hosgeldin..İyi VAkir Geçirirsin Umarım.
İYİ FORUMLAR.
Verdigim Linkteki Konuya Bakarak Yapabilrsin İstedigini....
Forumumuza Hosgeldin..İyi VAkir Geçirirsin Umarım.
İYİ FORUMLAR.
Teşekkür ederim bu arada beni grubuna alır mısın ? Dünya dışı varlıklar fun clup a ? Repimide isterim he. 

Teşekkür ederim bu arada beni grubuna alır mısın ? Dünya dışı varlıklar fun clup a ? Repimide isterim he.![]()
İmzamdaki Lİnke Tıklaman Yeterli...
+Rep Konusunda Dert Etme.Düzenli Bir Şekilde Repler Dağıtılıyor