- Konular
- 31,034
- Online süresi
- 5m 10s
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 8 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 719
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yıllar önce bir gün Hamdi Abimin evinde misafirdim.Akşam onu ziyaretine Nedim adında bir arkadaşı geldi ve âBenim arsayı satacağım.Arsamın komşusu Selami bana 20 Milyon lira teklif ediyorâ dedi.Devamla âama ben ona vermek istemiyorum .Ona satarsam senin annenin ve babanın sınır komşusu olacak ve annenin ,babanın tavukları arsasına girse itiraz eder anneni ve babanı üzebilir ben ona üzülürüm istersen 7 Milyon ver senin olsunâ dedi.Hamdi abiâ Böyle düşündüğün için Allah senden razı olsun âdeyip arsayı aldı.Günlerden bir gün aldığı arsaya Selamiânin sınır duvarı ördüğünü söylediler.Nedimâide alarak gittik.Nedim yaptığı tesbitte sattığı araziye bir metre kadar tecavüz olduğunu söyledi.Hamdi Abi Selamiâye âBilerek neden yaptın tırnak kadar yer için değermiydi? âdedi.Selami tehditkar bir ses tonuyla âyıkabiliyorsanız deneyinâ dedi.Hamdi abi âgidelim kardeşlerim bu adamın hesabını öbür Dünyaâya bıraktımâ dedi.Yolda Nedim Beye dönerek âbu adama arsayı satmamakta haklıymışsınâ dedi.Yıllar sonra Hamdi Abi ile annesi ve babasını ziyaretine gittiğimizde Selamiânin evinin önünde balta ile odun kırdığını gördük selam bile vermek içimizden gelmedi.Mahallenin kahvesine indiğimizde kahveye bir haber geldi.
- âSelami bir parmağını baltaya kaptırmış tırnak hızasından koparmışâ dediler.
- Hamdi Abi bana döndü.âBak dedi;Yaradan hesabı öbür Dünyaâya bırakmadı,tırnak kadar yer için tırnağını aldı â dedi.Ben ise şaşkınlıktan ağzımı bile açamadım.
- âSelami bir parmağını baltaya kaptırmış tırnak hızasından koparmışâ dediler.
- Hamdi Abi bana döndü.âBak dedi;Yaradan hesabı öbür Dünyaâya bırakmadı,tırnak kadar yer için tırnağını aldı â dedi.Ben ise şaşkınlıktan ağzımı bile açamadım.