raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gta San Andreas Multiplayer Deathmatch Mod

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leonidas71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

leonidas71

Level 8
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,530
Online süresi
13h 43m
Reaksiyon Skoru
112
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 8 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
226
MmoLira
29
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Evet sevgili arkadaşlar,San Andreas'ı internet üzerinden multiplayer şeklinde oynayabilirsiniz.

Multiplayer modunun özellikleri;

• Çeşitli araçları kullanabilirsiniz
  • Arabadan inebilirsiniz.
  • Takım olarak savaşabilirsiniz.
  • Tüm şehirde dolaşabilirsiniz.
  • Radyo dinleyebilirsiniz
  • Sunucu bilgilerini ayrıntılı bir şekilde görebilirsiniz.

Mod için yapmanız gerekenler;

SA-MP programının 0.1b versiyonunu indirmek.İndirmek için aşağıdaki linklerden istediğiniz birine tıklayın.

Eğer isterseniz aynı programı aşağıdaki adresten de indirebilirsiniz;

Daha sonra programı kurun.Kurduktan sonra Close deyin.

Kurulum bittikten sonra programı açın, eğer aşağıdaki gibi hata mesajları art arda gelirse sürekli enter'a basılı tutun, hata mesajları kaybolacaktır.

Program açıldıktan sonra sırasıyla önce "1" sonra "2" yazan yerlere tıklayın."No password" işaretli olması lazım.
İstediğiniz bir server'ı seçtikten sonra sağ tıklayıp Connect'e basın.

Connect'e bastıktan sonra oyun açılacaktır.Sağ-Sol tuşlarına basarak karakterinizi seçebilir, Shift tuşuna basarak karakterinizle birlikte oyuna başlayabilirsiniz.Hepinize iyi eğlenceler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Buda 0.1 imi .

Hmm

0.3 SArıo La :D

Arkadaşlar BazıLarınız Gta Onile yi BiLiYoRduR Samp la giriliyor Ve ben servere girerken oyuna giriyor yükleniyor yüklendikten sonra ise oyundan atıp şöyle bir hata veriyor EXCEPTİON OCCURED altındada söyle bir yazı Exception At Address: 0x00000030 bu hatadan kurtulmak istiyorum! Arkadaşlar yaklaşık 2 gündür uğraştım en sonunda gta sanı yükledim CD cilerde yoktu her tarafı gezdim en sonunda buldum samp yükledim bu sefer gta san yok diyodu onuda yaptım bu seferde böle bir hata alıyorum sinirli ve kızgınım netten her siteyi dolastim fakat sonuç bu en sonunda konu açtım yorum yapyan olursa deliricem Arkadaşlar yardımlarnızı bekliyorum Lütfen herkes girsin bir göz atsın

elerine sağlık güzel kou :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri