Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Can Öcalan 1
Can Öcalan
Hikaye Ekle

Oyundan para istediler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muzzo45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu oyunu oynadigimi kimse bilmiyor ve büyük bi adam sesiydi ne yapayim arkadaslar admin le mi konussam??

ogLum WaLLa Muzzo Olmasan Yalan Atıo Derdim Ama Seni Acayip Keklemişler Bunu Yapan Charını Gorupde Çalmaya Çalışan FakeciLeR[HackerLer] Olabilir Dikkatli oL!!!!

Arkadaslar beni saat 8 gibi aradilar dedilerki mmomt2 oyunundan arıyoruz para yatirmaniz gerek aksi takdirde hesabiniz banlanir falan dediler özel numaradan aradilar..sizide aradilarmi zaten üyelik alirken cebi vermiyoruz yalanmi arkadaslar bana yardimci olunnn

Bence oyuna yaş sınırlaması getirilmeli bazı arkadaşlarımız kendilerini fazla kaptırıyorlar.

Arkadasim yemin ederim aradilar karakter adima id ime şifreme kadar söylediler para yatirmazsaniz hesabiniz banlancak falan dediler yaa:S

Cok ılgınc... GM'e e-mail at veya ıletısıme gecmeye calıs. Kım senın ıd sıfrenı bılebılır kı? Keylogger falan olabılır. En ıyısı yetkılılerle ıletısıme gecmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri