HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yorum için ben teşekür ederim...
Gereksiz bilgiler,
Pack,Client dediğimiz şeyin en iyisi kota dostu değildir full auto pack derkende kotadan bahsediyorsun 16mb İnternet Kotasız olarak Karadeniz bölgesinde 20TL 8mb Kotasız internet Türkiyenin heryerinde 50TL iken kotayı dert edenmi olur
ve
İçeriğin konuyla alakası yok
Pack,Client dediğimiz şeyin en iyisi kota dostu değildir full auto pack derkende kotadan bahsediyorsun 16mb İnternet Kotasız olarak Karadeniz bölgesinde 20TL 8mb Kotasız internet Türkiyenin heryerinde 50TL iken kotayı dert edenmi olur
ve
İçeriğin konuyla alakası yok
Pack-Server arasındaki ilişkiyi tek cümle ile anlataym
Gereksiz yazıların silinmesi,Orjinal Dosya kullanılması,Hatasız editlenmesi,Filese uyarlanmış olması daha az lag oluşturur
yanlış duymadınız server client ile files arasında uygunluk gösterilirse lag minimum olur
benim açtığım ilk server 1gb ram 2000 online 0 lag
Gereksiz yazıların silinmesi,Orjinal Dosya kullanılması,Hatasız editlenmesi,Filese uyarlanmış olması daha az lag oluşturur
yanlış duymadınız server client ile files arasında uygunluk gösterilirse lag minimum olur
benim açtığım ilk server 1gb ram 2000 online 0 lag
Gilardinho Sen kendini user yerine koy sonra yorumu at...
Oyun Kurucusu Olarak En iyi Pack: En Sağlam Pack Demektir..
User İçin EN iyi Pack: Düşük kotada iyi hizmet demektir...
Oyun Kurucusu Olarak En iyi Pack: En Sağlam Pack Demektir..
User İçin EN iyi Pack: Düşük kotada iyi hizmet demektir...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)