noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Uzaktan Yordam Çağrısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan llkkjjhh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Yerimi Bilmiyorum Ama Buraya Yazdım..

Ben WolfTeam Oyuncusuyum Ama Oyun Açıkken Arada Sırada Face'ye Filan Bakmak İçin Oyunu Alta Alıyorum Ama Oyunu Alta Alınca Bilgisayar Reset Atıyor Bunu Mavi Ekran Olduğunu Biliyorum Baya Bi Araştırdım Anladımki Uzaktan Yordam Çağrısındaki Kurtarmayı Değiştirmem Lazım Ben Giriyorum Uzaktan Yordam Çağrısına Ama Hiç Bir Şeyi Değiştiremiyorum Yani Değiştirilmiyor Engellenmiş Benim Diyceğim Şekilde İşte Bu Uzaktan Yordam Çağrısını Nasıl Deyiştireceğim Hakkında Bir Bilgisi Olan Lütfen Paylaşsın Bütün Forumlara Bakmama Rağmen Bulamadım Wolfteam Bölümündeki Sorularınızı Sorun Cevap Veriyim Konusunada Yazdım Orayıda Bekliyorum Biraz Acele Arkadaşlar...

Hadi Turkmmo Sana Güveniyorum.

Win7 dir senın bilgisayarın.Arkadaş bendede wardı mavi ekran uzaktan yordam cagrısı rpc yi denedım hiç bir faydası olmadı.Benımde wolfteamı fln aşağı alırken kapanıyordu bilgisayar.Nedenleri sunlar.

1- Windows xp yada başka bir işletim sistemi orjınal olmaması.
2- Hdd n kaynaklanır bilgisayarını acarken F1 kulanıyorsan hdd den verim alamassın onu değiştir derim.
3- ekran kartının fln cok ısınması.

Ben direk hdd dimi değiştirdim ve bilgisayarcıda format attırdım.Şimdi bir sorunum yok.Sistemimin nasıl ısındıgını anlarım diyorsan aida64 diye bir program war onu ındır calıstır sonra ordan bilgisayarı ordan Algılayıcı şey orda CPU , Ram gibi sistemlerinin ısıları yazar.

Arkadaşım bu konuya %100 çözüm vereyim Wolfteam simgesine sağ tıkla özellikler de Uyumluluk a bas uyumluluk modunda kutucuk var bu programın çalıştıracağı uyumluluk modu: bu kutucug işaretini kaldır Sorunun gidecek yhani çarpı varsa çarpıyı kaldır uygula de tamam de sorun %100 gidicek =)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri