Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar çogunlukla hamachi serverlarda download sitesi yoktur Mc:17.344.222.1 (rakamlar sallamadır) gibi rakamlar yazarlar ve üyelik sitesi werirler.Saten hamachi serverlarda üyelik sitesi Mc adresidir
Evet şimdi geçelim asıl meseleye buyrun burdan indirin
ama açıklayıcı oldum sanırım. DİPNOT: Metin2local starter a tıkladıgınızda yesil bisey cıkar onun sag alt kösesinde kücük dikdörtgenin içinde cince biseyler yazar ona tıklayın karsınıza metin 2 cıkacaktır.Ordan girebilirsinisiz.
DİPNOT2: Eger tıkladıgınız da hata werirse "set guildmark locale honkong" gibi sorun sizdedir bana küfretmeyin
.Onun dosyaları da war sitede alıntı yapmak istemiyorum bulursunuz.
DİPNOT3:Metin 2 local startera tıkladıgınız karsımıza cıkan kare acıkken mc.txt içindeki degerleri degistiremezsiniz.Degistirirde kapattıgınız da kaydetmez.Farklı kaydet gibi bisey cıakr.Neyse uzatmim işte
öyle bisey cıkarsa kareyi kapatın öyle girin degerleri:ka19:
Evet şimdi geçelim asıl meseleye buyrun burdan indirin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
İçinde mymt2 war onun içinde de 4 tane dosya var.O 4 dosyayı bakın bura önemli 4 dasyayı atıosunuz mymt2serverı degil!!! Mc.txt içine serverin ip sini yazıp metin2 local starter dan girebilirsiniz. Anlatım tamamen b13baris'e aittir.Bilmeyenlere yaradıysa + rep yaramadıysada tesekkür edin küfür etmeyin
ama açıklayıcı oldum sanırım. DİPNOT: Metin2local starter a tıkladıgınızda yesil bisey cıkar onun sag alt kösesinde kücük dikdörtgenin içinde cince biseyler yazar ona tıklayın karsınıza metin 2 cıkacaktır.Ordan girebilirsinisiz. DİPNOT2: Eger tıkladıgınız da hata werirse "set guildmark locale honkong" gibi sorun sizdedir bana küfretmeyin
.Onun dosyaları da war sitede alıntı yapmak istemiyorum bulursunuz. DİPNOT3:Metin 2 local startera tıkladıgınız karsımıza cıkan kare acıkken mc.txt içindeki degerleri degistiremezsiniz.Degistirirde kapattıgınız da kaydetmez.Farklı kaydet gibi bisey cıakr.Neyse uzatmim işte
öyle bisey cıkarsa kareyi kapatın öyle girin degerleri:ka19:
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...