Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ben herzamn online Da sen ne zamn giriyosu nben oyundayken hic oyunda görmüom seni 
yhaw yaapariz azrailde demirciden sonra lag oluo çok biz gittik valla çok lag var indim bnde :S HeYZenci kim la gelsin savasaLim

yhaw yaapariz azrailde demirciden sonra lag oluo çok biz gittik valla çok lag var indim bnde :S HeYZenci kim la gelsin savasaLim

Jagu eğer biraz daha fazla online olursan lonca daha iyi olacak.Şuan 1 haftalık bi lonca olma yolunda ilerliyoruz.BU şekilde devam ederse yakında herkes çıkar gider.
Gece 1 den sonra loncada en fazla 5-6 kişi online oluyor ki bunlardan biri ben biri MrBaB.Lonca olarak birlikte birşeyler yapmak lazım.
Yoksa tepemde requem yazmıs yada yazmamıs farkı yok..
güzel resimler
Gece 1 den sonra loncada en fazla 5-6 kişi online oluyor ki bunlardan biri ben biri MrBaB.Lonca olarak birlikte birşeyler yapmak lazım.
Yoksa tepemde requem yazmıs yada yazmamıs farkı yok..
güzel resimler
Jagu insan olarak iyi biri saygılı biri.Yaşına göre fazlasıyla olgun.
Ama requiem dağıldı artık.Lonca baskanının özelliği insanların tek başına yapamayacağı şeyleri üyeleri organize edip yaptırmak.
Azrail keseriz diyor,Sen bana azrailde yardım edemezsin ki jagu,sen bensiz cıkamazsın ben sensiz değil(Bu loncadaki bir çok üye için geçerli,bir çok üye zaten tek başına çıkabiliyor)
Bin savascı dediğin şeyden 3 tanesını aynı anda kesiyor MrBaB ;yada ben.
Ülke basmak için online olmak lazım.
Savas yapmak için de aynı şekilde online olmak lazım.
Jaguar ı kötülemek için demiyorum bunları,başkan olarak iyi bi başkan değil ama insan olarak iyi biri.Ama lonca başkanı dediğin bi kere üyelerden daha güclü olmalı ki bir arada tutabilsin milleti.
Bu ozellikler eksik oldugundan dolayıdır ki,Requem dağıldı(dağılıyor).
Bakalım bu yeni lonca slintcrying mi neydi o kaç gün dayancak.
Ama requiem dağıldı artık.Lonca baskanının özelliği insanların tek başına yapamayacağı şeyleri üyeleri organize edip yaptırmak.
Azrail keseriz diyor,Sen bana azrailde yardım edemezsin ki jagu,sen bensiz cıkamazsın ben sensiz değil(Bu loncadaki bir çok üye için geçerli,bir çok üye zaten tek başına çıkabiliyor)
Bin savascı dediğin şeyden 3 tanesını aynı anda kesiyor MrBaB ;yada ben.
Ülke basmak için online olmak lazım.
Savas yapmak için de aynı şekilde online olmak lazım.
Jaguar ı kötülemek için demiyorum bunları,başkan olarak iyi bi başkan değil ama insan olarak iyi biri.Ama lonca başkanı dediğin bi kere üyelerden daha güclü olmalı ki bir arada tutabilsin milleti.
Bu ozellikler eksik oldugundan dolayıdır ki,Requem dağıldı(dağılıyor).
Bakalım bu yeni lonca slintcrying mi neydi o kaç gün dayancak.
Loncain dagildi felan yok bi kac ksi igitmis oakdar onlarda kalles lik yapti ama olsu ngene yenioruz lonca savasinda SlowlyDying
Olum ben FuLL online m da aksam 11 de nsonra girmiorum bilgiye :S Lunghan sabahlari acmiosun sen hic 
Olum ben FuLL online m da aksam 11 de nsonra girmiorum bilgiye :S Lunghan sabahlari acmiosun sen hic 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)