kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

CS Nin King Siz Olun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IIEfsaNeII
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 223
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Ya konuşmak istemiyorum ama cs hakkında pek bilginiz yok rate ayarlarını 101 de değil kendi ayarlarında tutacaksın cfg yapamayanlar bana ulaşşsın

Al yazayım bi kere cfg kullanmak tamamen - dir ama kendi cfg nizi yaparsanız + olur oyuna eğer oyunu sadece adam öldürmek için oynuyorsanız tam ekranda 800*600 de oynayın eğer daha fazla öldürmek istiyorsanuz 16bbp de oynayacaksınız

Cfg yapmak çok kolay özelden msg atın anlatıyım
Rate ayarları için site vermicem google aynen şöyle yazın cs 1.6 rate hesaplama ve ilkine tıklayın orada test yaptırıcak ve size 4lü rate atıcak

Silah kullanımına gelince kendinizi m4a1 veya ak47 ye kaptırmayın gelişmek istiyorsanız mutlaka usb-dg ve mp5-galil-famas [Bunlarda hs atmak çok kolaydır adama değilde adamın üstüne ateş ediceksiniz [Usb ve dg de ise mutlaka ateş ettikten sonra içinizden 1001 diyin sonra ateş edin sekme 0 olur

Cs de kendini geliştirmek isteyen mutlaka bana özel msj atın by oyuna 4 yıl harcadım. En iyi hs serverlarında gelişisiniz hs csdm server larda pub hikaye yazın gametracker a hsdm server lar diye kafaya kurşun gelmezse adam ölmüyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri