noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Hocam bakıverin xD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BaskentViP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 176

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hocam birazdan ss sini koyacagım arkdas köyün ortasında ChatLaXShaman hırsız die bagırmalat cagırmalar felan filan bunları biliiorsunuz sizinde basınıza gelmiştir.Neden böyle?TUGRA ve EfSaNeTeaM büyük düşmanlar.EfSaNeTeaM zaten hırsız kaynıor demirkankasın ss sini koydum bilmm baktınızmı adminede gönderdim.bizde bu admalara karsıyız ve bntabikide tugradayım.herneyse bu adamlar bizde adamlar küçük duruma düşürmek için bir komplo yaptılar.Tabi bnm herşeyi ortaya koydugumu ss ve kanıtlarla ortaya koydugumu gördükleri zaman ilk hedefleri bndim ve ifitira yoluyla bni suçluorlar

ss de gördügünüz gibi bu resmen sözlü taciz ve iftira kul hakkın siz artık nedersiniz.Bu gibi sular kanıt konmadan böle suçlamalar iftiralar türk metin2 de suçtur.İsterseniz Türk metin2 nn kuralarrını ss sini koyabilrirm.Ve bu pvp serverde buna baglı oldugu için burdada aynı ceza sistemi uygulanmalı bnce.Bu yzden siz sayın adminlere güwenerek bu adamın banlanmasını rica ediyoruö.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri