Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Virüs Yok Çalısıyor Güzel Program Teşekkürler
la nasıl çalışıyor bi git habire hata veriyor.torrenti silip denedim herşeyi denedim olmuoy.
BAk kardes calıstıranlar calıstırıyosa sorun sende demektir ki calıstıramamıssın
Videoyu Dikkatli izle ve konumun anlatımında olusabilecek hataların cözümlerinide verdim hangi hatayı alıyosan ordan cözümle? Hee yok hala calıstıramadıysan kardesim Net.Framework yüklümü degilmi emin ol eger yüklü degilse yükle ama en son sürümünü yükle Microsoftun Sitesinden indirmeni tavsiye ederim son sürüm 4.0
YAni Bu ''
Videoyu Dikkatli izle ve konumun anlatımında olusabilecek hataların cözümlerinide verdim hangi hatayı alıyosan ordan cözümle? Hee yok hala calıstıramadıysan kardesim Net.Framework yüklümü degilmi emin ol eger yüklü degilse yükle ama en son sürümünü yükle Microsoftun Sitesinden indirmeni tavsiye ederim son sürüm 4.0
YAni Bu ''
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
'' Hala Calıstıramadıysan eger kardes yapacak bisiy yok pc ne gelip bakmam gerek oda imkansız malesef baska hile aramanı üzülerek söylemekteyim.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)