HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
metin2forum.org sitesinde sanırsam bi sv si var bi hata varmış yardım istiyodu ss çekmiş ama masaüstünde hile programları var hile programın adı ise by bonjo diye bi vall hack ve multihack karışımı bişiymiş
buyrun linki kopyalayıp yapıştırın açamayanlar ise altta ss de var
NOT ben MMOMT2 de kullandı demiyorum ama ss ler ortada sizce kulanmışmıdır
------------
KeNjİ
Ben Metin2 Hile yayinlayicisiyim, para bugunu ben cikardim multiversiyonu da ben yayinladim inanmayanlar baksin.
http://www.turkmmo.com/metin2-hileleri/
Bak bakayim kim sabitlerde? Eğer beni banlatmak istiyosan hile işini bi geç HEKTOR!
Tipki bu uyuşturucu pazarlayanin onu kullanmadiği gibi bişey, biz hileleri yayinlarken zaten diyoruz ban riski avr kullanmayin diye.
SON OLARAK ALLAH'IN UZERINE YEMIN EDERIM KI BEN HAYATIMDA HIÇ BATTLE FIELD 1942 OYNAMADIM BU PC MASAUSTU BENIM DEYIL, ATTIĞIN AÇIKCA BI IFTIRA!
Ve ben o siteye üye değilim!Üye olsam AVATARIMI KULLANIRIM KIZ RESMI KOYMAM!O KENJIYI TANIMIYORUM!BENI BILEN BILIR BU FORUMDA 4 YILDIR CALISIYORUM!
Saygilar.
buyrun linki kopyalayıp yapıştırın açamayanlar ise altta ss de var
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
NOT ben MMOMT2 de kullandı demiyorum ama ss ler ortada sizce kulanmışmıdır
------------
KeNjİ
Ben Metin2 Hile yayinlayicisiyim, para bugunu ben cikardim multiversiyonu da ben yayinladim inanmayanlar baksin.
http://www.turkmmo.com/metin2-hileleri/
Bak bakayim kim sabitlerde? Eğer beni banlatmak istiyosan hile işini bi geç HEKTOR!
Tipki bu uyuşturucu pazarlayanin onu kullanmadiği gibi bişey, biz hileleri yayinlarken zaten diyoruz ban riski avr kullanmayin diye.
SON OLARAK ALLAH'IN UZERINE YEMIN EDERIM KI BEN HAYATIMDA HIÇ BATTLE FIELD 1942 OYNAMADIM BU PC MASAUSTU BENIM DEYIL, ATTIĞIN AÇIKCA BI IFTIRA!
Ve ben o siteye üye değilim!Üye olsam AVATARIMI KULLANIRIM KIZ RESMI KOYMAM!O KENJIYI TANIMIYORUM!BENI BILEN BILIR BU FORUMDA 4 YILDIR CALISIYORUM!
Saygilar.
Moderatör tarafında düzenlendi:
bu ne saçmalık şimdi bende sandı video felan çekti
evlat çamur at izi kalsın politikası bunlar.
evlat çamur at izi kalsın politikası bunlar.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)