Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
oyunda o kdar cok srefsz oldukı ınsanların sabırları tastı artk... herkez brbrının kuyusunu kazmak ıcın ellerın qelenı ypıyo ve ısın en kotu yanı kuyusunu kazdqı ksı dost dedqı ınsanlar oluyor. bı oyun ıcın ypılan bu srefszlklere artk brılerının kı bu bırılerıde gmler oluyo dur desınler... qun ıcerısnde o kdar cok kufur yıyorzkı artq playerların aılelerı kalmadı resmen! o kdar kufur yııp sonumzn kufur ettı dıe banlananlar lıstesnde olmaqmızı blmek hıc ıc acıcı deıl.. bunları oyun ıcerısnde drduk yere kufur edıp kufur etmemızı bklyen sayısız srefsz oldqu ıcn yazdm.. Gm ler uzernde drun bu konunun oyunun tadı kacıyo malsf :S

aynen kardeşim. bende böyle bir konu açtım fakat silmişler. ilgilenmek istemiyorlar heralde.
adam her türlü (tabiri caizse) şerefsizliği yapıyo küfür etmemizi bekliyo küfür edince ssyi çekiyo ve internete yüklüyo. gmler sorgusuz sualsiz banlıyo. asıl yılanın başını ezmek yerine olayı geçiştirmek için küfür edenleri banlıyor. gerçekten ilgilenmeleri gerekiyor bu konuyla. metin2 bu sonuçta 9 yaşındaki çocuk bile oynuyo bu oyunu ona göre tavır alsınlar insanlara. herkesi 20 yaşından büyük sanmasınlar.
adam her türlü (tabiri caizse) şerefsizliği yapıyo küfür etmemizi bekliyo küfür edince ssyi çekiyo ve internete yüklüyo. gmler sorgusuz sualsiz banlıyo. asıl yılanın başını ezmek yerine olayı geçiştirmek için küfür edenleri banlıyor. gerçekten ilgilenmeleri gerekiyor bu konuyla. metin2 bu sonuçta 9 yaşındaki çocuk bile oynuyo bu oyunu ona göre tavır alsınlar insanlara. herkesi 20 yaşından büyük sanmasınlar.
sonuna kdr yanınmdayım fazla şey yazamadım charım gitti ona yanıyorum 99 lvl azmıııı kimse artık kolay kolay 99 lvl de olamıyo..
o deil bn insanların nsl bu kdar srefsz olabldqı anlamıyrm :S nsl bu kdr olunur yaw :?