mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Başlangıç Lv Lini Ayarlama

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan hayrettin1074
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 550

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şimdi öncelikle Konu - anlatım - dosya tamamen bana aittir. Bu Dosya Kendi Serverimde de kullandıgım dosyadır. Biliyorum ki bir çok arkadaşımızda benim gibi serverin başlangıç levelini 100 level ve üzeri yapmayı planlamış , forumlara bakmış ancak doğru düzgün bir anlatım bulamamıştır. (Sözüm Bulamayanlara)
Hangi Foruma baktıysam yazılı olan şudur :

Mesala başlangıcı 120 yapmak istiyorsun. GM çarınla birisini 120 yap oradaki exp kodunu yapıştır...
Çok denersiniz ancak olmaz. Bende olmadı şahsen..

Peki istediğiniz Başlangıç levelini nasıl ayarlıyacaksınız ?

Mesela ben 200 Level yapmak istiyorum diyelim..
Öncelikle benim verdiğim dosyayı açıyoruz.. Dosyada 95 level ve 00:00 exp oranı ayarlıdır. 95 level bir çar açıp.. sürekli bu exp oranını veriyoruz[ /set nick exp 2029047116 ] 200 level olana kadar bu işlemi tekrarlıyoruz. Ve ne kadar yazdıysak aklımızdan sayıyıoruz. Mesela 33 kez verdiniz ve çar 200 level oldu.

Size vermiş oldugum give_basic_weapon.start dosyasına pc . give_exp2 ( 2029047116 ) alt alta 33 kere ekliyoruz. Sh make yapıp servere reboot atıyoruz ve Başlangıç 200 level oluyor.
Verecegim Dosya Bu dizine aittir. quest>object>notarget>login
Link:
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst