semih benim açtığım konularda güzel toplamışın ya bak yanlız bi hatan var arkadaş orda dikkat ettiysen birisi türkçe olarak yazayım bu site üstünden bağlan:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
muydu neydi şimdi üsttede click permission muydu neydi yani tıklama görevi gibi bişiy oluyodu hani biz basıyoz ya belkide burdan bir cüm le eksiltilse basmaya gerek kalmıcak ama pek sanmam şimdi bir kaç yöntemle bu launcher ın perugames e yani semihin dedği gibi olanamı yoksa benm düşüdüğüm diyerimi olduna bakcam ve birşey geldi aklıma biz ctrl+s kombinasyonu ile açtığımız orld pad i yani kaynağını sitenin yaptıklarımızı kaydetebiliyoruz kaydetip f5 ile yeni yazdığımz yerrden bağlanıyormu bakcam böylede olmassa bu hack e byby dicez yada yenisi çıkana kadar beklicez en kötü ihtimal sitenin 403 forbien di sanırsam bu hatayı çözmesini beklicez ama bu hatayı çözmicekler çünkü biraz araştırdım forumlarında adamlar takmıyo bu sorunu adam diyo nasılsa sonu .comlu site aççam neyse ben biraz daha deneyim eyer olursa ilk burda videolu olcakŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)