Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

RyukeN For Multihack... (ßanneD)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Xiaoyu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
sendemi ryken ulan biz bile hile kullanmıyoz sen o kadr imparatorluk felan almışın utan yani insan biraz dikkatli olur

Demekki herkez kuyumu kazmaya ÇaliŞiyormuŞ vay be ne Çok sevenİm varmiŞ arkadaŞ bİldİklerİme bak bu zamana kadar 1 kere hİle kullandim ondada zindandan cikmak İcİn actim oyuna dalmiŞim kapamayi unuttum dİĞer konudada dedİĞİm gİbİ hİle kulllandiĞimi gÖren İspati olan bİrİ yazsin buraya İtemlerimi o kİŞİye verİcem eĞer Çarim halen aÇik olursa olmazsada hİlecİ hİlecİ dİyİp adimi kİrletmeyİn Şerefİmle ayrilirim ben oyundan merak etmeyin sİz

RyuKeN bu duruma sevindim biliyo musun? Senin adın zaten kırlenmıs. Kımseye bı saygın yok ki senin. Ormana sokmuyodun bızı parayla aldıgın ıtemlerle. Sımdı ne oldu? Bak banın esıgındesın. Belkıde ınsanlara bıraz daha ınsan gıbı davransan buraya koymazlardı hileni. Umarım bi ders cıkarırsın.

ISuPeRNoVaI

RyuKeN bu duruma sevindim biliyo musun? Senin adın zaten kırlenmıs. Kımseye bı saygın yok ki senin. Ormana sokmuyodun bızı parayla aldıgın ıtemlerle. Sımdı ne oldu? Bak banın esıgındesın. Belkıde ınsanlara bıraz daha ınsan gıbı davransan buraya koymazlardı hileni. Umarım bi ders cıkarırsın.

ISuPeRNoVaI

katılıyorum ama inş ban yer aynısını bizede yaptı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri