SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
Hikaye Ekle

Suraleonardo leonardo hakkında...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan banane321
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 345

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bildiğiniz üzere Suraleonardo çarım uzun bir süre önce soyulmuştu. Tatile çıktıgım için bu duyuruyu şimdiye yapmayı doğru buldum. İlk çalındıgında uzun ugraslar sonucu uzun bir dostlugun sonucu çalınan editleri bulmuştum. Fakat tekrar soyulmustu. Bu sefer bulunamadı. Yapılan haksızlık büyük. Fakat yardımlarından dolayı teşekkür etmek istediğim 2 kişi var. Birincisi 5iktas/5iktasNinJa yani forumdaki adıyla BaskentVİP. Hakan kardeşim sana çok teşekkür ederim yardımlarından dolayı. Seni asla unuymayacam. Sende beni unutma, seni seviyorum.

İkinci teşekkür etmek istediğim kişi ise karsiyakali yani forumdaki ismiyle admin. İlk soyuldugumda süphelendiğim kişinin çarını kapatan onun çarına girip editlerimi bana geri veren kişi. Sanada minnettarım. Hayatında basarılar dilerim...

Daha sayamadıgım nice kardeşim, hepinize en içten şükranlarımı sunarım. Hayatınızda basarılarınızın devamını dilerim.

Bir diğer konu leonardo çarına giren ben değilim YALNIZDOST27 nin eski kullancısı olan kardeşim. Bunuda bildirmiş olayım.

Herkes kendine iyi baksın. Allaha emanet olun...

Konuyu , Oyuna Veda bölümüne açmanız lazımdı .

Çarınız soyuldugu icin üzgünüm , geçmiş olsun . Hayatınızda başarılar dilerim :)

Kanka bende seni asla unutmayacagım biliyorsun senn için herşeyi yapmaya çalışırım merak etme.Bizim kardeşligimiz asla bitmicektir serhat.Ayrıca beni msn den ekle hakan_mmomt2@hotmail.com. Beni kaydet knk bagımızı asla koparmayalım.Seni her zaman unutmayacagım.Ve canın eger ister gene gelmek istersen mmomt2 ye Sana ful edit çar dizmekten asla sakınmam.

4ever Suraleonardo (leonardo,Kardeşim SerhaT)

Seni Unutmucaz Krds Suankı Gıren Kısıde Cok Iyı Bırısı Arkdsm Kendıne Iyı Bak Hayatında Basarılar...

Kanka bende seni asla unutmayacagım biliyorsun senn için herşeyi yapmaya çalışırım merak etme.Bizim kardeşligimiz asla bitmicektir serhat.Ayrıca beni msn den ekle hakan_mmomt2@hotmail.com. Beni kaydet knk bagımızı asla koparmayalım.Seni her zaman unutmayacagım.Ve canın eger ister gene gelmek istersen mmomt2 ye Sana ful edit çar dizmekten asla sakınmam.

4ever Suraleonardo (leonardo,Kardeşim SerhaT)

Sağol kardeşim benim. Seni çok seviyorum. Ama MMoMt2 benim için bitti. Herkese selamlar. Bu arada ramazan ayın mübarek olsun kardeşim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri