HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
beyler yenı baslayan uyeler icin genel bi yardım rehberı yapip sabıtlesek. herkes onemlı olan ve yazılmamıs bılgılerı tek tek yazsa da sonra bırlestırıp sabıtlesek? herkes icin yararli olur bence. cogu oyunca perfect acmayi, seyis suradan seyis almayı, npc lerden peelrın almayı, geri donus kagıdı kullanmayı bılmez. yorum yerine daha cok bılgı paylasımı olursa daha faydalı olur.
Diyorum ya bu tıp konularda yenı baslayan oyuncular bilgisiz.
Zaten oyunun ıcınde tekrar tekrar anlatıyoruz. Bunun yerine hep beraber bi rehber hazırlayabiliriz. 
Zaten oyunun ıcınde tekrar tekrar anlatıyoruz. Bunun yerine hep beraber bi rehber hazırlayabiliriz. 
ben ruh taşını okumayı hemen anlatıyım.şimdi skilleriniz g1 ise ilk baş tüm envanterinizi depoya boşaltın silahınız ve üstünüzdeki itemler hariç.sonra gidin zırhçıya ordan 4 yada 5 sıra ruh taşı geriye kalan yerleride zen fasulyesi ile doldurun(ruh kovma kağıdı almayı unutmayın) sonra tenha bi köşede düşük lwl bi adam bulun ve hemen onu orada kesin agresif olun sonra koruma alanına gidin orda ruh taşlarına sağ tıklayın ve şimdi çince yazılar çıkacak onlar skil isimleridir onlardn birini seçin ve hep karşınıza gelen seçeneği işaretleyin.sonra baktınız zalim oldunuz hemen zen okuyun ama zen ler bittiği zamn dışarıya tarafsız olarak çıkınki adamlar sizi kesmeye çalışacaktır ve keserlerse iteminiz düşebilir onun için tarafsız çıkın bence.işte p böle yapılır arkadaşlar
iyi oyunlar.
iyi oyunlar.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)