Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
acilma saatini tam bilemem ama sürer galiba biraz ne bilim gecede acılabilir sabahta
Yani Savunmaları Kötü Saldrıalrı İyi o zmn iyi ben bedenselim bir kaç kişi gideriz keseriz rahat
Pek anlatamadım kendileri dalmasalar tamam ama azcık yaklas hepsi cullaniyor ki ben 1 slotu bile yatirmakta zorlaniyorum yanina gidebilsem bi kilic cevirme tek atcam ki atiyorumda ama yanina yaklasamadan yatiriolar bide 20k hp olmasına rağmen... Soyle dusun 1 tanesi ard arda 5k 5k 5k cakio ama çok hizli uclu kesme gibi toplamda 15k götürüyor bide 1 slotta 3-4 tane oluyor her biri 15k goturcek sen yaklasmadan zımbalıyolar

+5 Taş Ve 6.7 Efsun Basiyoruz Tmmda 200m Nasıl Basıcaz...? Bunada Bir Çözüm Gerek..
ßy oOJoKeROo Lonca:eCeL.....
ßy oOJoKeROo Lonca:eCeL.....
NOT:SERVER 3 VEYA 4 SAAT İÇİNDE AÇILCAK
Arkaşlar Serverımıza Bazı Yenilikler Geliyor Ben Sizi Bunlarla Paylaşmak İstedim
Sevgili Oyuncularımız.
Oyunumuz Kısa Bir Süre İçin Bakımı Girmiştir , Bakım Sürecinde Yapacağımız Yenilikler:
-Auto Patch Sistemi
-Auto Louncher
-Türkçeden Buz Zindanı Aktif
-2. Kanal (CH2) Açılıyor
-Lag Problemi En Aza İnidilcek
-MiniSohapa Yeni Nesleler Gelecel
-Yeni İtemler Eklenecek
-Türkçe Yamadan +5 Taş 6-7 . Efsun Basılabilir...
MMoMT2 Yönetimi
Arkaşlar Böle Yazıyor Kanıt Olarakda Burdan Bakabilirsiniz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
SABİT LÜTFEN!
EMEĞE SAYGI!
ALINTI DEĞİLDİR!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sen 3-4 saat içerisinde açılacak bilgisini nerden aldı öyle bir ibare bulunmuyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...